Proef de Drieslag: Sunshower Picknick met Mardin

Heb jij ook zin in de zomer? Kom naar de Sunshower Picknick op 7 augustus op De Drieslag

Alle Malburgers zijn door de winkeliers van de Drieslag (en met name door Mardin van de Drieslag Market) van harte uitgenodigd voor een zomerse picknick het Winkelcentrum. De winkeliers hebben speciaal voor de Sunshower Picknick zomerse lekkernijen voor je klaar staan. Zo ontdek en proef je de Drieslag & vier je samen met je buren de zomer!

tina mardin bankje

Mardin: “Picknicken hoort echt bij de zomer, net als spelletjes spelen en rondreizen!”

Mardin zit achter de kassa en weegt rode pepers af voor een klant. Natuurlijk wil hij even praten over de picknick. “Ik maak iets zoets. Ik denk Baklava. Zelf ben ik eigenlijk helemaal niet zo van dat hele zoete eten. Wat ik lekker vind? (Hij staat op en loopt naar een schap) Dit! Het zijn kokosballetjes in gecondenseerde melk. Je brengt me op een idee! Misschien kan ik die wel zelf maken. Dat is lekker fris, niet te licht en ook niet te zwaar!”

“Het is niet typisch iets uit Irak, waar ik vandaan kom. Ik denk eerder iets Arabisch. Maar zeker geschikt voor een picknick. Ik vind het heel leuk dat Ruimtekoers die organiseert, trouwens. Picknicken hoort voor mij écht bij de zomer. Net als spelletjes spelen en… rondreizen. Het liefst ga ik met mijn vrouw een paar weken terug naar Irak, want daar woont nog veel familie. Ik wil niet voorgoed terug, hoor. Maar ik vind het heerlijk om er weer even te zijn.”

Hoe werkt de Sunshower Picknick?

Op het winkelcentrum worden zitjes gemaakt zodat iedereen plek heeft. Naast het gezellig samen eten en drinken is er ook muziek, dans en workshops voor kinderen. De picknick kost slechts 2,50 euro per persoon en er is plek voor 100 buren. Reserveren is niet verplicht, wel slim. Ook op locatie is de mogelijkheid om kaartjes te kopen.