Mensen Zeggen Dingen Vergezichten

Wat is jouw grootste droom? Dat is wat de Arnhemse doorgewinterde artiesten Tim, Rocco, Keedie en Liselot (van het collectief Mensen Zeggen Dingen) van jou willen weten. Want, samen maken jullie van jouw droom een spetterende performance. Én treed je samen op tijdens Ruimtekoers Festival. Durf jij deze uitdaging aan?

Schrijf je hier in!

Kunnen burgers met verschillende perspectieven op de waarheid samen toewerken naar een gezamenlijk verhaal? Makers en burgers trekken zich samen terug met vragen, om middels een publiek forum de grote vragen in het leven te beantwoorden. Er wordt toegewerkt naar een gezamenlijke performance die te zien is tijden Ruimtekoers Festival 2020. In het hele traject naar deze performance toe vinden er verschillende kennismakings- en studiosessies plaats onder begeleiding van deze vier experts.  

Schrijf deze data alvast in je agenda! 

Repetities zullen plaatsvinden in april en mei (data in overleg). 

Deze mensen zeggen dingen 

Tim Lenders 

Schrijver van Tim’s Verhalen, medeoprichter van Mensen Zeggen Dingen en rijmelaar in de openbare ruimte. Tim Lenders heeft in de afgelopen jaren op Lowlands, Pukkelpop, Zwarte Cross, Solar en vele andere festivals gestaan en geeft lezingen, workshops en optredens in Nederland en Vlaanderen. Ook schrijft hij nummers voor muzikanten en is hij betrokken bij de lobby voor de culturele sector. 

Rocco

Keedie

Liselot

nieuwsbrief

meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens