Studenten (en ouders, opa’s en oma’s van studenten) opgelet: Stagevacatures bij Ruimtekoers Festival!

Ruimtekoers is een gratis kunst- en cultuur festival in Arnhem-Zuid. Voorafgaand aan het festival voeren de Stadsmakers van het festival een stedelijk en cultureel onderzoek uit: met bewoners, publiek, overheden en ondernemers wordt de lege ruimte in de stad ingezet om samen nieuwe ideeën, dromen en richtingen te verkennen voor het samenleven in de stad. Zo is Ruimtekoers een gratis festival voor iedereen die zin heeft om het leven in de stad nóg mooier, beter en leuker te maken. En voor de realisatie van deze vijfde editie zoeken we hulp. Zie hier onze stagevacatures!

Werkzaamheden stagiair marketing en communicatie

Je werkt nauw samen met de hoofdmarketing en ondersteunt de coördinator communicatie tijdens en voor het festival. Je beheert de online kanalen, denkt mee over marketingacties en -activiteiten, de communicatiestrategie, de opmaak van flyers, posters en festivalkrant en over de inzet van social media. Je schrijft mee aan content voor website, mailings en social media. Check de vacature hier!

Werkzaamheden stagiair assistent programmeur festival

Je ondersteund de artistiek leider en de programmeurs tijdens en voor het festival. Je programmeert artiesten en begeleidt hen tijdens het maakproces. Je bent de spin in het web; je deelt zorgvuldig gegevens tussen programma, productie en communicatie. Je zorgt ervoor dat de programma’s met kwaliteit worden gepresenteerd richting de gekozen doelgroepen en evalueert met het team en de makers de resultaten. Check de vacature hier!

Werkzaamheden stagiair junior onderzoeker

Je werkt nauw samen met de artistiek leider en ondersteunt de programmeurs tijdens en voor het festival. Je ondersteund bij het uitvoeren van een kwalitatief onderzoek op basis van artistieke onderzoeksmethodieken door publiek, deelnemers en kunstenaars te volgen en bevragen. Je verzamelt de resultaten en presenteert deze naar partners van het festival zoals overheden, opdrachtgevers en fondsen. Check de vacature hier!

Werkzaamheden stagiair productiemedewerker

Je werkt nauw samen met de hoofdproductie en ondersteunt de diverse deelproducenten tijdens en voor het festival. Je hebt contact met de artiesten en de locaties. Je bent betrokken bij het vergunningentraject, het opstellen van het veiligheidsplan, de logistiek, de planning en de budgetbewaking. Je maakt de draaiboeken, de plattegronden en ondersteund bij het organiseren van het programma. Check de vacature hier.

Heb je er zin in?

Mooi! Aan de slag! Ben je leergierig, enthousiast en weet je van aanpakken? Neem voor meer informatie contact op met Robin van der Beek en/of stuur je motivatiebrief met cv voor 1 november 2019 naar info@ruimtekoers.nl.