Richard Kofi Malburgen Embassy

Breng jouw verhaal naar de ambassade van Malburgen!

Ben je (toekomstig) inwoner van Malburgen? Laat je stem horen! Kunstenaar, curator en Arnhemmer Richard Kofi gaat in gesprek met inwoners, ondernemers, kunstenaars, creatieven uit Malburgen om samen een levend archief van de wijk samen te stellen. Richard trekt Malburgen in op zoek naar het spontane gesprek, maar is ook zeker benieuwd naar jouw herinneringen en dromen voor de wijk. Doe je mee?

Welkom in de mobiele presentatieruimte

Richard wil samen met alle betrokken van Malburgen op zoek naar een gezamenlijke fantasierijke, inclusieve en democratische vorm voor presentatie en dialoog. De uitkomsten worden gearchiveerd in een nog nader te bepalen kunstwerk. Het project vindt plaats vanuit een mobiele presentatieruimte. Meer informatie volgt in augustus 2021. Ben je nu al geïnteresseerd en wil je deelnemen? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Mondriaan Fonds

Over de makers

Richard Kofi

Richard Kofi is opgegroeid in de wijken van Arnhem-Zuid. Hij werkt als curator en maker en is zeer betrokken bij de Black Lives Matter beweging en het promoten van dekolonisatie, inclusiviteit en diversiteit binnen culturele instellingen.