Kom je bij Ruimtekoers werken? Wij zoeken een projectmarketeer(x/v/m)

Lachen

Vacature: Bureau Ruimtekoers zoekt een projectmarketeer

Wat doet Ruimtekoers?

Bureau Ruimtekoers gelooft in de kracht van verbeelding! Daarom werken wij samen met kunstenaars en ontwerpers aan creatieve projecten. Waarmee we inwoners betrekken bij vraagstukken die spelen in hun eigen leefomgeving. Jaarlijks worden er meer dan 12 projecten georganiseerd. Dit doen we in Malburgen in Arnhem-Zuid, én door de rest van het land. Een vast onderdeel is bijvoorbeeld het Ruimtekoers Wijkdiner in september. Samen met buren maken we programma en het menu. Zodat honderden andere buren kunnen aanschuiven om samen te eten en genieten.

Samen met ontwerpers en kunstenaars uit het hele land werken we aan thema’s als duurzaamheid, gezondheid, discriminatie en sociale veiligheid. Gedurende het jaar organiseren we projecten op eigen initiatief en werken we in opdracht van gemeenten en adviesbureaus. Al deze projecten en opdrachten dragen bij aan het organiseren van gelijkwaardige en toegankelijke participatieprojecten in heel Nederland.

Gezocht: Projectmarketeer (x/v/m)

Om de juiste betrokkenen te verwelkomen bij onze participatieprojecten, zoeken we een projectmarketeer. Weet jij vanuit de inhoud van een participatieproject dé contentstrategie voor digitale en fysieke communicatie te ontwikkelen, om precies de juiste betrokkenen aan te spreken? Sta jij te springen om mensen op straat en op social media, aan te spreken en op zoek te gaan naar hun verhaal? Laat je horen!

Wat ga je doen…

Als projectmarketeer werk je in een projectteam samen met onze makers aan interactieve concepten om maatschappelijke vraagstukken in steden, buurten en wijken op te lossen. Storytelling en content creatie zijn jouw tweede natuur en wat je bij voorkeur de hele dag doet. Digitale en fysieke communicatie weet je goed met elkaar in balans te brengen en passend te maken per project. Ook is het voor jou een feest te werken met een corporate communicatiestrategie, om uiteindelijk alle projectcommunicatie naar terug te herleiden.

  • Je weet als geen ander de inhoud te filteren uit het concept dat voor een project is ontwikkeld en dit te vormen tot een eenduidig verhaal dat als leidraad gebruikt wordt voor alle communicatie van het project.
  • Je bent een teamplayer en verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en coördineren van alle marketing- en communicatieactiviteiten van het project, met als doel bijdragen aan het laten slagen van het project.
  • Je werkt de verhalen uit van ieder project en het beheren van de digitale en fysieke communicatiekanalen doe je zorgvuldig en met oog voor detail.
  • Je bewaakt de kwaliteit van ons werk en het team en maakt en beheert je eigen communicatieplanningen, -begrotingen en -budgetten.

En jij bent …

Wij zoeken een resultaatgerichte en gedreven persoonlijkheid die houdt van creatief aanpakken en flexibel kan denken en werken. Je identificeert je met onze missie om te werken aan rechtvaardige steden, wijken en buurten, mét en voor alle betrokkenen en je ziet ieder nieuw project als een nieuwe uitdaging.

De stad en de publieke ruimte zijn ons speelveld. We vinden het belangrijk dat alle perspectieven op ons samenleven daar bij elkaar komen. Een perspectief in het team dat aanvullend is op de heersende normen is daarom erg welkom.

  • Je hebt HBO werk- en/of denkniveau;
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring met het ontwikkelen, uitvoeren en coördineren van marketingcommunicatie voor projecten;
  • Je werkt oplossingsgericht, weet risico’s goed in te schatten en kan een heldere analyse maken van wat er nodig is om een de marketingcommunicatie voor een project uit te voeren;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Je bent bekend met het opstellen en bijhouden van planningen en begrotingen en begrijpt hoe je de communicatie van een project aanstuurt vanuit de inhoud én de contentstrategie.

Neem alvast en kijkje op onze website en socials om een beeld krijgen van ons en met welke verhalen we nu aan het maken zijn. Hoe zou jij dit bijvoorbeeld anders doen? We zijn erg benieuwd naar je ideeën!

Wij bieden …

Een overeenkomst van opdracht als zzp’er of een dienstverband van 0,6 fte op basis van een 36-urige werkweek, voor een periode van 12 maanden, met kans op verlenging en een proefperiode van een maand. Je opdrachtsom of salaris is conform de richtlijnen van de CAO Kunsteducatie en op basis van je ervaring. Je hebt de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen om je loopbaan mee te ontwikkelen. Je werkt in een informele omgeving met een kantoor midden in de wijken van Arnhem-Zuid, de kraamkamer van ons bureau. Waar je met jonge en ambitieuze collega’s hard werkt de wereld een beetje mooier te maken.

Enthousiast?

Ben je enthousiast en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer voor 25 oktober 2021 door je CV en een motivatiebrief te sturen naar yosser@ruimtekoers.nl. Met vragen over de functie of organisatie, bel je naar Yosser via 06-49947864. Neem ook alvast een kijkje op www.bureauruimtekoers.nl of www.ruimtekoers.nl