Zwaai je mee? Maak je eigen zwaaiflipboekje!

vrijdag 5 jul 2019 | 13:00 - 19:00 Festivalterrein
Paardebloemstraat
Arnhem
route

Zwaai naar je buren, je oom of oma. Of nog beter, zwaai naar de hele stad!

Kom heel kort zwaaien in de Filmmachine! Van deze seconden worden 40 kleine beeldjes geprint. Deze plaatjes knippen we uit en maken we met een elastiekje aan elkaar. Zo ontstaat er een echt klein flipboekje. Want als je de bladzijdes heel snel doorflipt zie je jezelf weer terug, zwaaiend en al.

Geef nog een geheime boodschap mee

Jouw zwaai wordt overigens ook op een groot scherm langs de weg vertoond aan mensen die in hun auto of op de fiets langs het festival rijden. Je kunt dus naar ze zwaaien maar je kunt ze natuurlijk ook handkusjes geven of persoonlijke boodschappen op papiertjes sturen.

Meedoen met de Filmmachine in Arnhem-Zuid op 10 en 13 juni

Stichting Polly gaat met de Filmmachine Arnhem-Zuid ontdekken. Op 10 en 13 juni vind je de Filmmachine in de winkelcentra van Arnhem-Zuid of bij de Decathlon. Al die filmpjes worden bewaard zodat je straks jezelf op de grote schermen ziet zwaaien. Of misschien wel je buurvrouw of oma. Meer weten of meedoen? Mail naar info@ruimtekoers.nl.

Meer weten of dit kunstproject van Stichting Polly? Klik hier.

De maker: Stichting Polly

Polly maakt interactieve multimedia apparaten. Wat? Kunstinstallaties om je hoofd in te steken. Om diep na te denken, je ogen uit te kijken en jezelf te verrassen. Polly’s installaties zijn voor iedereen. Voor bejaarden, zwervers, peuters, stukadoors, studenten, festivaldirecteuren, alcoholisten, toeristen en voor de man die al 40 jaar bakker is bij de Hema.

Kom je het programma bezoeken? Je kan ook op Ruimtekoers een hapje komen eten in A Place To Eat. Reserveer met deze link.