Het Collectief Vier maakt de familie installatie Wat jij niet ziet

zondag 6 sep 2020 | 12:00 - 17:00 Winkelcentrum de Drieslag
Drieslag
Arnhem
route

Zet je koptelefoon op en verdwijn samen met ons in de wereld van Minne

Op een ochtend wordt Minne wakker. Alles is net iets anders dan normaal: ouders smoezen in de keuken, de televisie mag niet meer aan en het pleintje voor het huis ligt er verlaten bij. Samen met haar buurjongen Yous gaat Minne op onderzoek uit. Wat is er aan de hand? Wie of wat heeft de wereld zo veranderd? Een podcast over hoe dapper het is om bang te zijn 

In het winkelcentrum De Drieslag in Malburgen creëert Het Collectief Vier een installatie voor het hele gezin waarin je helemaal verdwijnt in de wereld van Minne en Yous. In de  verschillende afleveringen van de podcast ga je samen met Minne op avontuur, op zoek naar wie of wat het is dat de wereld zo heeft veranderd. Na elke aflevering heb je de kans om Minne te helpen via een leuke opdracht. Minne’s wereld wordt ook jouw wereld, en de zoektocht wordt ook jouw zoektocht. O trouwens, let op! Je zult dingen ontdekken die ook jouw wereld kunnen veranderen. Ben je er klaar voor? 

‘’Op een dag hoort de buurman iets, en hij vertelt het direct aan zijn vrouw. Zijn vrouw komt op straat de vrouw met 100 katten tegen en zij vertelt het weer aan haar buurman. Langzaam raakt heel de straat besmet. Ik weet niet wàt de buurman gezegd heeft, maar wel dat vanaf dat moment de straat een beetje anders is. 

Praktische info
De voorstelling duurt 60 minuten. Aanmelden voor een van de tijdslots kan hier (let op: dit is een andere ticketshop). De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Ticket: 5 euro.

Concept en regie:  Jolieke Bak, Evelien Kanters, Loïs Lint en Bregt van Deursen (Het Collectief Vier)
Spel:  Dorine Aben, Leendert Bosch, Alexander Schuitema, Minne Thomas, Jolieke Bak, Evelien Kanters, Loïs Lint en Bregt van Deursen 
Begeleiding:  Nicole Vervloed
Dramaturgie:  Emma Berentsen 
Tekst advies:  Daniël Klunder 
Muziek:  Luuk van Rosmalen 
Sounddesign:  Rinus Aarts  

Fotografie Eva Broekema 

Dit programma is in samenwerking met Muziektheater De Plaats

Helaas hebben we dit jaar te maken met Covid-19. We kunnen iedereen in zoverre gerust stellen: ons hele programma is opgezet zodat het past binnen de geldende maatregelen. Blijf thuis wanneer je klachten hebt. Kijk voor alle praktische maatregelen hier.