Voorprogramma Drive in Cinema AVHP & AINS

vrijdag 4 sep 2020 | 20:00 - 21:00 Winkelcentrum de Drieslag
Drieslag
Arnhem
route
Op vrijdag 4 september verzorgen Adje van het Padje en Ainslie a.k.a AINS het voor programma van de Drive in Cinema ‘Hors Normes’. Kaarten koop je hier.
Adje van het Padje, oftewel AVHP, staat bekend om zijn ludieke woordgebruik en interactie met het publiek. Naast een mix van rap en beukende beats met pompende bassen levert hij een ongekende dosis energie, humor en zelfspot. Met zijn felgekleurde kapsel en outfit claimt hij iedere millimeter van het podium. Met zijn teksten slaagt hij erin iedereen te inspireren om zichzelf te zijn en zich niet te laten leiden door materialisme en andere oppervlakkige zaken. Zodra AVHP het podium bestormt is het gedaan met de rust. Stilstaan wordt bij elke track moeilijker.
Ainslie Gilewski a.k.a AINS, is een jonge getalenteerde filmmaker die de kijker meeneemt in zijn wereld. Voor de AINS is het maken van films niet zo zeer het vertellen van één verhaal, maar veel meer een instrument om emoties te verwerken. Op 4 september deelt AINS met ons een sneakpeek van zijn eerste shortfilm waarin je tijdelijk even in zijn hoofd mag kruipen. Na de film vertelt hij over de keuze voor de film Hors Normes en hoe dit in verband staat met zijn eigen verhaal.
Helaas hebben we dit jaar te maken met Covid-19. We kunnen iedereen in zoverre gerust stellen: ons hele programma is opgezet zodat het past binnen de geldende maatregelen. Blijf thuis wanneer je klachten hebt. Kijk voor alle praktische maatregelen hier.