Tina Lenz Vlaggenexpositie Ritueel Geopend

donderdag 3 sep 2020 t/m 6 sep 2020 | Winkelcentrum de Drieslag
Drieslag
Arnhem
route

Stadsmaker Tina Lenz maakte samen met 8 ondernemers van winkelcentrum de Drieslag nieuwe vlaggen voor hun pui. Trots wapperen die nu aan de gevels. Hoe deze vlaggen participerend tot stand zijn gekomen, is te bezichtigen tijdens de expositie in de Albert Heijn.

De opening van ‘Ritueel Geopend’ vindt plaats op vrijdag 4 september van 18:00 – 19:00 uur.

Over stadsmakersprogramma ‘Ritueel Geopend’

Stadmaker en design antropoloog Tina Lenz heeft het afgelopen half jaar onderzoek gedaan naar de dagelijkse gebruiken en rituelen van winkeliers en bezoekers op winkelcentrum De Drieslag. Met als doel de culturele context in kaart te brengen, het authentieke karakter van het winkelcentrum met verschillende identiteiten te tonen en alle ondernemers collectief te betrekken bij het doorontwikkelen van het gebied.

Iedere week was Tina op De Drieslag; meehelpen in de supermarkt van Fati & Murat, praatje maken bij Toko Ons Huis of thee drinken in de bakkerij achter de toonbank bij Sehbas. Het resultaat is zowel een bijzonder inkijkje in het kleurrijkste winkelcentrum van Arnhem dat voorheen erg gesloten leek, als een verandering van perspectief op het winkelcentrum zelf bij ondernemers, gemeente en publiek. 

Lees hier meer over het stadsmakersprogramma ‘Ritueel Geopend’.

 

Helaas hebben we dit jaar te maken met Covid-19. We kunnen iedereen in zoverre gerust stellen: ons hele programma is opgezet zodat het past binnen de geldende maatregelen. Blijf thuis wanneer je klachten hebt. Kijk voor alle praktische maatregelen hier.