Mensen Zeggen Dingen Vergezichten

vrijdag 4 sep 2020 | 20:00 - 21:00 Theater de Drieslag
Drieslag
Arnhem
route

Valt een wijk te verheffen? Waart er een gemeenschappelijke geest door Malburgen?

Vergezichten is een interdisciplinaire theatervoorstelling door Mensen Zeggen Dingen waarin beeld, beweging, maskers, muziek en tekst samen komen. Door de rizomatische benadering toegankelijk voor voor verschillende interpretaties. Een voorstelling samengesteld uit beelden, verhalen en geluiden uit Malburgen. Verwacht geen kant en klare hap, maar een lopend buffet, met ingrediënten uit alle windstreken.

Deze Mensen Zeggen Dingen

Tim Lenders

Schrijver van Tim’s Verhalen, medeoprichter van Mensen Zeggen Dingen en rijmelaar in de openbare ruimte. Tim Lenders heeft in de afgelopen jaren op Lowlands, Pukkelpop, Zwarte Cross, Solar en vele andere festivals gestaan en geeft lezingen, workshops en optredens in Nederland en Vlaanderen. Ook schrijft hij nummers voor muzikanten en is hij betrokken bij de lobby voor de culturele sector.

Rocco Ostermann

Rocco Ostermann (1966) is een Nederlands auteur, zanger en gitarist. Hij leerde zichzelf gitaar te spelen en zingen. Dat doet hij in bands als Magic Fish, The Bruurkes, Donnerwetter en Shaking Godspeed. Naast de bands is hij solo actief. Hij zingt jaarlijks in Dinxperlo op het podium van de Blue Lake Proms in samenwerking met Psalm 150, een fanfareorkest. Met zijn vertolkingen van Cash, the American Recordings gaf hij optredens in onder andere Nederland, Duitsland en Ierland. Naast muziek schrijft hij columns en poëzie. In 2018 bracht hij het boek uit ‘De Buitenstaander’.

Liselot Mol

Liselot Mol (25) heeft kleinkunstopleiding Selma Susanna in Amsterdam afgerond. Mol schrijft liedjes. Met kwetsbaarheid en humor vliegt ze thema’s aan die menig mens zal herkennen. Als tiener stond ze al in verschillende jeugdtheaterproducties en inmiddels heeft ze met eigen liedjes in Amsterdam, Arnhem, Gorinchem, Woudrichem, Amersfoort en Utrecht op kleine podia en huiskamerfestivals gestaan. In 2018 is ze begonnen aan de opleiding Docent Theater op ArtEZ en zoekt ze naar nieuwe vormen om haar kleinkunstachtergrond in te gieten.

Keedie

Als maker in deze samenwerking actief vanuit Walking faces (stichting voor lijfelijke poëzie). Keedie werkt als vanzelfsprekend in en met verschillende disciplines. Ze deconstrueert het persoonlijke om tot collectieve werelden te komen, is kittelorig ten opzichte van bestaande systemen, allergisch voor hiërarchie en confronteert publiek door te trachten hun blikken te verruimen met haar rizomatische benadering van inhoud en vorm.