Toveren met Plastic Het Plastic Science & Recycle Lab van het KinderWijkTeam

vrijdag 5 jul 2019 | 11:00 - 16:00 Tipi's
Paardebloemstraat
Arnhem
route

Ook jij kan toveren met plastic!

Heb je wel eens een plastic flesje op straat zien liggen en wil je weten hoe je hier een nieuw product van kan maken? Kom dan naar Het Plastic Science & Recycle Lab van het KinderWijkTeam!

Maak je eigen button of sleutelhanger maken van versnipperd plastic, dat je zelf om mag smelten! Of creëer plastic monsters van doppen, flesjes en ander plastic materiaal.

Ontdek milieubewustzijn en tover plastic afval om tot iets moois! Deze workshop is voor volwassenen (denk aan ouders, ooms en tantes, oudere broers en zussen etc.) en kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Over de maker

KinderWijkTeam

Het KinderWijkTeam is een educatief project rondom het thema natuur, milieu en zwerfafval voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Je vindt ze op Akkerwindestraat 25 in Malburgen. De kinderen komen wekelijks bij elkaar in het wijkcentrum, de school of het M.F.C. in hun wijk om samen de handen uit de mouwen te steken voor een schone leefomgeving. Gewapend met knijpers en vuilniszakken trekken ze de wijk in om zwerfvuil op te ruimen.

Kom je het programma bezoeken? Je kan ook op Ruimtekoers een hapje komen eten in A Place To Eat. Reserveer met deze link.

Dit is een onderdeel van het Open Call programma op Ruimtekoers georganiseerd door cultuurcentrum Rozet.