CASA presenteert Op safari door Zuid met Hans Jungerius

vrijdag 5 jul 2019 | 12:00 - 14:00

Hoe de kwaliteiten van Zuid voor het oprapen liggen

De paden op, de lanen in! Ga mee op expeditie met ontdekkingsreiziger Hans Jungerius en ontdek de pareltjes van Zuid waar je normaal straal aan voorbij zou lopen. Want de kwaliteiten liggen hier voor het oprapen, je moet het alleen even zien.

De online kaartverkoop voor deze safari is uitverkocht! Niet getreurd, er zijn nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar op het terrein zelf. Maar wees er snel bij!

Hans Jungerius organiseert expedities waar andere touroperators liever over zwijgen. Samen met Cox Klevie maakte hij het tv-programma ‘Straal Voorbij’ voor Omroep Gelderland. Voor Ruimtekoers neemt Jungerius je mee naar de (on)ontdekte wereld van Arnhem-Zuid. Plekken waar je normaalgesproken straal aan voorbij gaat, met elk een interessant en uniek verhaal. Ga mee op tour!

Dit programma is onderdeel van de serie gemaakt door CASA: Waar zit je hotspot?! Onderdeel daarvan zijn de Opening met Bas Heijne, Ruimte voor kunst, kunst voor Ruimte met Hans van Houwelingen, het Arnhems Architectuur Animatie & Film Festival, het Ideaal van Zuid met Henk Wentink, de Rituelen van Zuid met Jori Wolf en Op safari door Zuid met Hans Jungerius.

Kom je het programma bezoeken? Je kan ook op Ruimtekoers een hapje komen eten in A Place To Eat. Reserveer met deze link.

Dit programma komt tot stand ondersteuning van Stimuleringsfonds creatieve industrie.