Bureau RuimteToers Gratis rondleiding over het festival

woensdag 3 jul 2019 | 17:00 - 20:00 A Place To Eat
Paardebloemstraat
Arnhem
route

Hoe ontdek je Ruimtekoers? Nou, met reisbureau RuimteTours!

Ga mee op pad met onze ontdekkingsreizigers, explorers en gidsen en ontdek alle achtergronden, spannende verhalen rondom de kunstwerken en activiteiten van het festival.

Samen met onze tourguide ga je langs de verschillende werken op het festivalterrein. Van de bijzondere oversteekplaatsen op de Nijmeegseweg tot Werkplaats de Paardenbloem. En van het project Woordenfeest naar de installatie van Yasser Ballemans. Daar ontstaan gesprekken met de gids en met de club met wie je loopt. Zo is het een interactieve rondleiding.

Wat is Ruimtekoers eigenlijk?

Ruimtekoers Festival is een verzameling van allerlei verschillende soorten programma’s. Van theater tot beeldende kunst en van workshops tot zelfs een heel restaurant. Zo valt er heel erg veel te ontdekken daar in de openbare ruimte. Waarom doet Ruimtekoers dit festival eigenlijk en wat hoopt de organisatie er mee te bereiken?

Op deze dag zijn er twee rondleidingen. Om 18:00 uur en om 20:00 uur en deze duren een uur. De rondleidingen zijn gratis en vertrekken vanaf het restaurant A Place To Eat. Meld je aan!

Kom je het programma bezoeken? Je kan ook op Ruimtekoers een hapje komen eten in A Place To Eat. Reserveer met deze link.