De Toer van Zuid: Rocco Ostermann

vrijdag 4 sep 2020 | 16:50 - 17:10 Winkelcentrum de Drieslag
Drieslag
Arnhem
route

Met de Tour van Zuid trekt er op 4 en 5 september een muziekkaravaan door verschillende wijken in Arnhem-Zuid. Op 4 september staat de Toer in het teken van singer-songwriters van Arnhemse bodem.  Met een mix van eigen werk en bestaande nummers van zijn muziekhelden treedt vrijdagmiddag voor jullie op: Rocco Ostermann.

Rocco Ostermann (1966) is een Nederlands auteur, zanger en gitarist. Hij leerde zichzelf gitaar te spelen en zingen. Dat doet hij in bands als Magic Fish, The Bruurkes, Donnerwetter en Shaking Godspeed. Naast de bands is hij solo actief. Hij zingt jaarlijks in Dinxperlo op het podium van de Blue Lake Proms in samenwerking met Psalm 150, een fanfareorkest. Met zijn vertolkingen van Cash, the American Recordings gaf hij optredens in onder andere Nederland, Duitsland en Ierland. Naast muziek schrijft hij columns en poëzie. In 2018 bracht hij het boek uit ‘De Buitenstaander’.

 

Helaas hebben we dit jaar te maken met Covid-19. We kunnen iedereen in zoverre gerust stellen: ons hele programma is opgezet zodat het past binnen de geldende maatregelen. Blijf thuis wanneer je klachten hebt. Kijk voor alle praktische maatregelen hier.