Première Zuiderstroom: de videoclip

donderdag 3 sep 2020 | 20:00 - 21:00 Winkelcentrum de Drieslag
Drieslag
Arnhem
route

In deze videoclip nemen 25 artiesten je mee op reis door Arnhem-Zuid. Volg de geluiden van de Zuiderstroom en laat je verrassen door een energieke combinatie van klarinetten, beats, brass en rap.

Power Plug NL’s artiesten Mayvision, RC en Nuri werkten samen met stadsmakers Mauro Casarini en Cassandra Onck van het Geluid van Zuid aan nieuwe songtekst waarin ze ieder hun perspectief op het thema culturele diversiteit delen. Tijdens de première op 3 september, komen hun verhalen samen in een swingende videoclip opgenomen op bijzondere locaties in Arnhem-Zuid.

Deze première is het voorprogramma van de Drive in Cinema Zuid | Bohemian Rhapsody op donderdag 3 september. Kaartverkoop start hiervoor later.

Stadsmakersprogramma #Zuiderstroom is een bijzondere muzikale samenwerking tussen stadsmakers Mauro Casarini, Cassandra Onck, artiesten van Power Plug NL en muziekverenigingen DWS en Klarinettenkoor Arnhem. Lees er hier meer over.

Helaas hebben we dit jaar te maken met Covid-19. We kunnen iedereen in zoverre gerust stellen: ons hele programma is opgezet zodat het past binnen de geldende maatregelen. Blijf thuis wanneer je klachten hebt. Kijk voor alle praktische maatregelen hier.