De Toer van Zuid: Mayvision, RC, Nuri powered by Power Plug NL

zaterdag 5 sep 2020 | 13:00 - 14:00 Winkelcentrum Schuytgraaf
Fortunastraat
Fortunastraat, 6846 XB Arnhem Arnhem
route

Met de Tour van Zuid trekt er op 4 en 5 september een muziekkaravaan door verschillende wijken in Arnhem-Zuid. Op 5 september staat de Toer in het teken van Arnhemse hiphop. Powered by Power Plug NL, treden zaterdagmiddag voor jullie op: Mayvision, RC en Nuri.

RC

Rapper RC (26) komt uit Arnhem en doet mee als artiest met het project #Zuiderstroom van Het Geluid van Zuid en Power Plug NL . De roots van zijn muziek liggen in reggae en dance. 

Nuri

Op zijn tiende wist hij al: ‘Dit is wat ik moet doen‘. Toen begon Nuri met bouwen aan zijn muziekcarrière. Hij rapte op straat en ontdekte hoe vet het is om zelf iets te creëren. Inmiddels heeft hij al lang de studio ontdekt, zingt hij ook én staat hij aan de vooravond van een mijlpaal: zijn eerste track komt deze zomer online.

Mayvision

Mayvison, ook wel Tuur, is 21 jaar en fresh afgestudeerd van een muziekopleiding in Arnhem. Zijn nieuwe single heet ‘Fighting with Myself’ en gaat over alles wat in zijn hoofd rondgaat. Zijn grootste inspiraties zijn Hopsin, Kid Cudi en Kendrick Lamar.  Hij trad al met meer dan 20 shows op in Nederland en België. Hij verkent zijn innerlijke universum van zijn geest en verwerkt deze reis in zijn muziek.

Helaas hebben we dit jaar te maken met Covid-19. We kunnen iedereen in zoverre gerust stellen: ons hele programma is opgezet zodat het past binnen de geldende maatregelen. Blijf thuis wanneer je klachten hebt. Kijk voor alle praktische maatregelen hier.