Tina Lenz Opening ‘Ritueel Geopend’

vrijdag 4 sep 2020 | 18:00 - 19:00 Winkelcentrum de Drieslag
Drieslag
Arnhem
route

Ritueel Geopend – Hijs de Vlag

Op 4 september openen we de expositie ‘Ritueel Geopend’ van Tina Lenz bij de Albert Heijn op de Drieslag. Kom langs en bekijk de vlaggenexpositie verspreid over winkelcentrum De Drieslag. Tina en de ondernemers verzorgen samen de opening met hapjes en drankjes.

Afgelopen half jaar hebben 10 ondernemers van winkelcentrum De Drieslag samen met design antropoloog Tina Lenz onderzoek gedaan naar dagelijkse gebruiken en rituelen. Met als doel de culturele context in kaart te brengen, het authentieke karakter van het winkelcentrum te tonen en winkeliers collectief te betrekken bij het doorontwikkelen van het gebied. Persoonlijke verhalen en beelden werden verzameld en vormgegeven in een identiteitsvlag. Het resultaat van het artistieke onderzoek is zowel een bijzonder inkijkje in het kleurrijkste winkelcentrum van Arnhem dat voorheen erg gesloten leek, als een verandering van perspectief op De Drieslag zelf bij ondernemers en bewoners.

Met dank aan deelnemende winkels: Almostakbal, Bakkerij de Drieslag, Baars Optiek, Bloemenhuis Alida, Data S. Telecom, Drieslag Market, Kapsalon Aynur, Market Seren, Restaurant Mesopotamiƫ, Toko Indradjaja en Toko Ons Huis.

 

Helaas hebben we dit jaar te maken met Covid-19. We kunnen iedereen in zoverre gerust stellen: ons hele programma is opgezet zodat het past binnen de geldende maatregelen. Blijf thuis wanneer je klachten hebt. Kijk voor alle praktische maatregelen hier.