mot. presenteert De première van Magnetisme

donderdag 4 jul 2019 | 19:00 - 22:30 A Place To Eat
Paardebloemstraat
Arnhem
route

Deze avond gaat de nieuwe voorstelling Magnetisme van kunstcollectief mot. in première: een unieke en muzikale performance waarin je wordt meegenomen in een magnetisch spel van afstoten en aantrekken. Met Arnhem-Zuid als decor. Toegang is gratis.

Magnetisme is bijna overal terug te vinden. Een vorm van polariteit, maar ook een vorm van verbinding. Wist je dat in het centrum van dit magnetische veld er geen magnetische kracht is? Dat is ook het principe van ons universum: door alle rotatie van krachten onstaat er een vorm om een centrum, terwijl het centrum vrij is van deze vorm. En dát is het vertrekpunt van deze voorstelling.

Het verhaal gaat over de verschillende vormen van aantrekkingskracht en afstoting binnen sociale contexten  zoals gedachtes, relaties, emoties. Sommige laten iets ontstaan en andere zijn duister en destructief.  Met fantasie als eindbestemming. Tot in hoeverre is magnetisme iets waar je controle over kan hebben? Wat zijn de krachten waar we ons aan over moeten geven? Deze voorstelling is een zoektocht, een zoektocht naar de kern van onszelf. Je wordt uitgedaagd om over vragen na te denken waar we het antwoord nog niet op weten.

over mot.

mot. is opgericht in 2017 door art and music director, componist en drummer Vos van der Noordt. Hij verliet zijn studie Jazz en Pop en nodigde alle muzikale, visuele en spoken word kunstenaars uit die hij interessant vond. Zo werd dit kunstcollectief geboren. . Inmiddels hebben zich 22 internationale creatieven aangesloten en is mot. uitgegroeid tot een platform om mensen dichter bij elkaar te brengen en de ervaring van het leven met elkaar uit te dagen. Het collectief brengt een combinatie van live muziek, film, beeldmateriaal, spoken word, DJ’s en gesprekken in de vorm van interdisciplinaire uitvoeringen.

Op 4 , 5 en 6 juli hebben we elke avond een uniek muziekprogramma voor je in petto in onze A Place To Eat. Vooraf kun je hier genieten van de lievelingsgerechten van mensen uit de wijk. We eten samen aan lange tafels dus knoop gerust een praatje aan met je tafelgenoten! Een tafeltje reserveren? Dat kan hier.

Geïnteresseerd in de andere avonden? Op donderdag 4 juli kun je dansen met JOHNFROST op soepele rapflows en op vrijdag 5 juli duik je het Midden-Oosten in met Yallah! Yallah!. Deze avonden zijn ook gratis toegankelijk.

Meld je hier aan voor het Facebookevenement van Magnetisme van mot.