Nacht-theater Mijn Tante in Malburgen

zondag 6 sep 2020 | 18:00 - 18:30 Theater de Drieslag
Drieslag
Arnhem
route

De voorstelling Mijn Tante in Malburgen van theatergroep Nacht-theater bestaat nog niet. Net als dat hun tante nog helemaal niet in de wijk woont. Maar op 4 & 5 september komt daar verandering in. Op deze dagen heet Nacht-theater hun tante welkom in de wijk en bouwen zij aan de voorstelling die ze zondag 6 september op Ruimtekoers Festival spelen.

Ze gebruiken de welkom woordjes, waarschuwingen, verhalen en roddels van het winkelend publiek op de Drieslag als bouwstenen voor de voorstelling. Verwacht zondag een montage van bekende wijkgezichten aan het woord en het installeren van Mijn Tante in Malburgen. Hoe de voorstelling eruit ziet, welke teksten er worden gebruikt en of de voorstelling nou goed of slecht afloopt, dat hangt helemaal van het winkelend publiek op de vrijdag en zaterdag af. Zij bepalen de uitslag op de zondag.   

Zoek Joost, Hessel of Jimmy dus op 4 en 5 september bij de Drieslag en deel jouw verhaal! Kom naar de uiteindelijke voorstelling op 6 september.

Spel
Eva Bernards
Hessel Brouwer
Joost Teunissen 
Juriaan Achthoven 

Concept en regisseur 
Jimmy Deegens 

Over Nachttheater

Nacht-Theater is een theatergroep uit Arnhem. Onze missie is om ons publiek en onze spelers op een andere manier naar delen van de wereld te laten kijken. Dit doen wij door theater toegankelijk, maar niet oppervlakkig aan te bieden. Wij willen niet alleen publiek naar onze voorstellingen laten komen, maar proberen ook onze voorstellingen naar het publiek toe te brengen, door te spelen op verschillende locaties. 

Meer informatie op www.nacht-theater.com 

 

Helaas hebben we dit jaar te maken met Covid-19. We kunnen iedereen in zoverre gerust stellen: ons hele programma is opgezet zodat het past binnen de geldende maatregelen. Blijf thuis wanneer je klachten hebt. Kijk voor alle praktische maatregelen hier.