Wij zijn samen Arnhem Manifestival @ Ruimtekoers

woensdag 3 jul 2019 | 15:00 - 20:00 Festivalterrein
Paardebloemstraat
Arnhem
route

Hoe betrek je jongeren bij de ontwikkelingen in de stad?

Wij Zijn Samen Arnhem organiseert het Manifestival @ Ruimtekoers en wil daarmee dat belangrijke thema’s niet op de bestuurtafels blijven liggen. Maar dat jongeren zelf aan de slag gaan met wat zij belangrijk vinden. Kom dansen, praten en ontmoeten op het Manifestival!

Wij geloven dat om samen te werken aan thema’s voor onze stad dat alles begint met een ontmoeting.  Ontmoetingen met mensen die elkaar anders wellicht niet tegenkomen, omdat we op verschillende plekken wonen, op andere scholen onderwijs volgen of ergens anders werken. Er zijn zoveel goede mensen in onze stad. Als we onze lijntjes verbinden zijn we sterker dan welk stenen instituut dan ook. Onze boodschap en ideeën hebben we ondergebracht in een VET Manifestival @ Ruimtekoers. Op vrijdag 5 juli nemen we samen met jullie onze Ruimte in.

Je bent van harte welkom om mee te doen en te maken. Om mensen te ontmoeten die het verschil willen en kunnen maken voor onze stad. Om samen het verschil te kunnen maken, maar vooral om te vieren dat wij Samen Arnhem zijn.

Voordeur en de achterdeur

Belangrijke mensen bellen aan de voordeur, mensen die je vrienden zijn nemen de achterdeur. We regelen het in Arnhem Samen en wij willen samen aan iets bouwen dat verbindend werkt. We willen een VIBE neerzetten die raakt en wakker maakt. Mooie dingen maken en goed doen voor onze stad, die gevuld is met te gekke mensen. Wie wil daar nou geen deel van uit maken. Iedereen toch? Woorden als tolerantie, vrijheid en gelijke kansen. Talentontwikkeling, onderwijs en ondernemerschap. Wij maken er DOEN van. Met elkaar maken we een Arnhemse Aanpak.

Partners

Wij Zijn Samen Arnhem. Gemeente Arnhem. HAN Arnhem. De BasisFluvius. Delta. Quadraam. Arentheem. Presikhaaf University. AM Support. Empowering Nisa. OnderwijsKunst.

Kom je het programma bezoeken? Je kan ook op Ruimtekoers een hapje komen eten in A Place To Eat. Reserveer met deze link.