Lang leve familie! Maak je eigen familiewaardeschild

vrijdag 5 jul 2019 | 11:00 - 15:00 Middenberm
Pinksterbloemstraat
Arnhem
route

Meld je aan en maak samen met je oma, broertje, moeder of je nieuwe familie een familiewaardeschild

Waar ben jij trots op binnen je familie? Misschien wel op je zus omdat die zo goed kan voorlezen? Of op je oom omdat hij heerlijke taarten bakt? Of misschien wel omdat het ’s avonds heel gezellig bij jullie thuis is?

Kunstenaar Yasser Ballemans en het Wijklab Malburgen willen het weten! Zodat jij samen met jou familie een echt familiewaardeschilden kan maken en plaatsen op grote houten bogen midden op de Nijmeegseweg.  Tijdens het ontwerpen en maken leer je meteen het een en ander over de betekenis van familieschilden. Met metalen  die in een vuur worden verhit brandt je samen met je familielid of -leden verschillende vormen in het schild. Elk schild is dus uniek en vertelt zijn eigen verhaal.

Meld je aan voor deze workshop

Voor de workshops is er beperkt plaats. Daarom vragen we je om je vooraf aan te melden via mail@wijklab.nl.

Voorafgaand aan Ruimtekoers, op 21 van 19:00 tot 21:00 uur en 22 en 23 juni van 14:00 tot 16:00 uur gaat Yasser aan de slag bij Het Timmerhuis aan de Akkerwindestraat 25 in Arnhem. Daar worden de eerste familiewaardeschilden gemaakt.  Voor deze workshops is er ook beperkt plaats en kan je je aanmelden via mail@wijklab.nl.

Meer over de makers en het werk lees je hier.

Kom je het programma bezoeken? Je kan ook op Ruimtekoers een hapje komen eten in A Place To Eat. Reserveer met deze link.

The Next Bridge komt tot stand met ondersteuning van het Mondriaan Fonds en het BPD Cultuurfonds.