Spot het nieuwste podiumkunsttalent Jonge makers programma op Ruimtekoers

woensdag 3 jul 2019 t/m 5 jul 2019 | Festivalterrein
Paardebloemstraat
Arnhem
route

Kom in aanraking met de makers van de toekomst!

In samenwerking met ArtEZ Hogeschool voor de kunsten heeft het programmateam van Ruimtekoers een aantal jonge makers geselecteerd voor het festival. Ontdek hun laatste werk in het jonge makers programma.

Programma

Het programma is bekend en hieronder lees je er meer over en bestel je je kaartjes!

Muziektheater

De opleiding muziektheater van ArtEZ richt zich op op het hedendaags muziektheater.  Deze ‘jonge’ theatermakersopleiding voelt zich verwant met de mimeschool en het maken vanuit beweging. En bij ArtEZ leren de studenten maken vanuit muziek. Studenten van muziektheater ArtEZ worden geen acteur of musicus maar leren hoe ze in hun makerschap muziek en theater bij elkaar brengen. In hun werk zijn zowel de muziek als het theater gelijkwaardige betekenis dragers.  De afgelopen jaren heeft de opleiding een aantal interessante theatermakers afgeleverd zoals Mart van Berckel (De Nieuwe OOST), Mirjam van Dijk en Eléne Wagner (Club Guy &Roni) en Tim Hammer (KamerOperahuis).
Dit programma is onderdeel van het jonge maker programma van ArtEZ. 
Kan je niet kiezen? Wij ook niet! Koop daarom een combiticket voor 7,50 euro!

Ruimtekoers en ArtEZ

Voor studenten van deze makers opleiding zijn locatie festivals als Ruimtekoers heel interessant. Voor hen is de openbare ruimte zowel artistiek als inhoudelijk een spannende inspirerende plek. Een ander festival waar deze performance opleiding dit jaar mee samenwerkt is het Noord Hollandse locatie theaterfestival De Karavaan. Hier staat in Egmond aan Zee de afstudeervoorstelling Duinland van muziektheater ArtEZ.

 

Kom je het programma bezoeken? Je kan ook op Ruimtekoers een hapje komen eten in A Place To Eat. Reserveer met deze link.

Dit programma komt tot stand met ondersteuning van Dioraphte.