Jonge makers programma Omnia Pro Familia

donderdag 4 jul 2019 | 12:00 - 12:30 Het Veldlab
Paardebloemstraat
Arnhem
route

Hierbij ben je uitgenodigd voor een spetterend familiefeest, verloren herinneringen en krampachtige tompoezen! Omnia Pro Familia is een muziektheatervoorstelling waarin ontboezemingen op een verjaardagsfeest leiden tot het heroverwegen van tradities binnen het huisgezin.

“Een mens is een stuk van zijn familieverhaal”, aldus Psychiater Dirk De Wachter. En daar staan de makers Anne Freriks, Rubin van Gent, Robin Kuiper, Alex Molenaar en Florian Slangen volledig achter.

Elias de Hond wordt 65. Als welgesteld lid van de familie nodigen wij (zijn kinderen) u van harte uit om samen met ons zijn verjaardagsfeest te vieren! Het belooft een groots feest te worden. Wij zouden het erg waarderen mocht u er allen bij kunnen zijn, ondanks de gebeurtenis van vorig jaar.

Deze voorstelling vindt op 6 en 7 juli twee keer per dag plaats.

Over de makers

Anne Freriks, Rubin van Gent, Robin Kuiper, Alex Molenaar en Florian Slangen leerden elkaar kennen op het conservatorium van ArtEZ in Arnhem. Een gedeelde fascinatie voor familie en tradities bracht hen samen om deze voorstelling te maken.

Dit programma is onderdeel van het jonge makers programma van ArtEZ. 
Kan je niet kiezen? Wij ook niet! Koop daarom een combiticket voor 7,50 euro!

Kom je het programma bezoeken? Je kan ook op Ruimtekoers een hapje komen eten in A Place To Eat. Reserveer met deze link.

Dit programma komt tot stand met ondersteuning van Dioraphte.