Drive in Cinema x Manifilmfestival Hors Normes (uitverkocht)

vrijdag 4 sep 2020 | 20:00 - 23:00 Winkelcentrum de Drieslag
Drieslag
Arnhem
route

Tijdens deze tweede filmavond op Ruimtekoers Festival presenteert Manifilmfestival hun lievelingsfilm: Hors Normes. Hors Normes (The Specials) is de nieuwe film van de makers van Intouchables. Bruno (Vincent Cassel) en Malik (Reda Kateb) leiden jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van kinderen met autisme.

De feelgood-film van dit jaar, die alles goed doet waar Intouchables af en toe nét te kort door de bocht ging. Ontroerend en hartverwarmend, met Vincent Cassel en Reda Kateb in fantastische rollen – maar het is vooral de ondersteunende cast van ontwapenende jongeren die het absolute hart van de film vormen.

Bruno ontfermt zich in een krap opvangcentrum in Parijs over een groep zwaar autistische kinderen. Wanneer sluiting van de instelling dreigt – men voldoet kennelijk niet aan de regels – wijst hij de twee inspecteurs die hem in zijn groezelige kantoor komen bezoeken temperamentvol op de foto’s van zijn cliënten aan de wand. Wat zal er met hen gebeuren?

Drive in Cinema x Ruimtekoers

Op donderdagavond 3, vrijdagavond 4 en zaterdagavond 5 september organiseren we de Drive In Cinema Zuid op de parkeerplaats aan het Werenfriedplein. Iedere avond vertonen we vanaf 20.00 uur een film die je met de auto kunt bezoeken. Het geluid van de film zenden we uit via FM, zorg dus voor een autoradio. De frequentie maken we op de avond zelf bekend via het scherm. Ticket: 15 euro per auto. 

Heb je een auto hoger dan 1,70 meter? Meld je dan op de avond zelf even bij een productielid of vrijwilliger, deze auto’s worden later geplaatst. We bieden zichtgarantie voor de voorste stoelen, op de achterbank is dit niet gegarandeerd (mag wel natuurlijk!).

Heb je geen auto? Dan hebben wij een beperkt aantal stoeltickets beschikbaar per avond. Mail naar doejemee@ruimtekoers.nl met het onderwerp ‘Stoel Drive in Cinema Zuid | Hors Normes’ en vraag naar deze tickets. Dan kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden.