Welkom bij Green Make Over Feestelijke vertoning nieuwste aflevering

vrijdag 5 jul 2019 | 15:30 - 17:30 De Spiegeltent
Paardebloemstraat
Arnhem
route

Hoe laten we Nederland groener wonen, leven, reizen, drinken en eten?

Welkom bij het feestelijk live event rondom de Arnhem aflevering uit de nieuwe TV serie Green Make Over waarin programmamaakster en zelfverklaard klimaatprutser Gwen Jansen met haar expertteam heel Nederland probeert een beetje groener te laten wonen, leven, reizen, drinken, en eten.

Tijdens deze feestelijke happening kijken we samen naar de TV aflevering waarin de familie Artuc uit Malburgen een complete Green Make Over van huis, tuin, en zichzelf heeft gekregen. Op deze avond passeren vele praktische grote en kleine tips en tools de revue die je direct zelf kan inzetten. Zo bespaar je energie en water rond je huishouden! Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via de website van Green Make Over of mail naar redactie@greenmakeover.nl. 

Ook kijken we naar de vele ervaringsvlogs die het gezin na de TV opnames hebben gemaakt. We praten met elkaar over de winst op korte en lange termijn van een beetje groener leven. Zowel voor je eigen portemonnee en je eigen leefomgeving. En, we houden de grote Green Make Over Quiz. Als je tijdens de avond goed oplet heb je een voorsprong en ga jij met een van de mooie Green Make Over besparingspakketten naar huis. Zo kan je zelf makkelijk aan de slag!

Over Green Make Over

Green Make Over is een persoonlijk initiatief van bekroond documentairemaakster Gwen Jansen. Zij raakte niet zo lang geleden gefrustreerd over haar eigen gedrag als het gaat om een milieubewust leven. Nu wil ze zoveel mogelijk andere mensen helpen om de juiste keuzes te laten maken. Ook wil ze als levensgenieter laten zien hoe leuk het kan zijn en hoeveel het je zelf oplevert als je wat bewuster leeft. Jansen heeft tientallen publiek private partners weten te activeren om deze 12 delige TV serie met bijbehorende events te kunnen realiseren. Met maar 1 doel: Nederland zo snel mogelijk te laten inzien hoeveel winst het oplevert als je een beetje groener leeft.

Kom je het programma bezoeken? Je kan ook op Ruimtekoers een hapje komen eten in A Place To Eat. Reserveer met deze link.

Dit evenement is een onderdeel van het Open Call programma op Ruimtekoers georganiseerd door cultuurcentrum Rozet.