Go Short x Ruimtekoers Short film

zaterdag 5 sep 2020 | 16:00 - 16:45 Theater de Drieslag
Drieslag
Arnhem
route
Go Short is hét festival voor de korte film in Nederland. Dit jaar laat Go Short bezoekers van Ruimtekoers gratis kennis maken met de korte film!
Speciaal voor Ruimtekoers selecteerden we een laagdrempelig Nederlandstalig programma met drie humoristische korte films. Van de avonturen van een bovennatuurlijke kermisexploitant, de korte kuitspier van Henry van Loon tot een film over alles wat met film kijken te maken heeft (en dan bedoelen we ook echt alles)!
Kom voorproeven op Ruimtekoers Festival en maak kennis met de korte film! Smaakt naar meer? Go Short Arnhem vindt plaats van 10 – 13 september. Tijdens dit vierdaagse evenement zie je de beste, meest ontroerende, en urgente Gelderse en internationale korte films in een breed en divers programma. Korte films voor iedereen!
Dit programmaonderdeel bijwonen? Bestel een gratis ticket via www.ruimtekoers.nl/tickets.
Helaas hebben we dit jaar te maken met Covid-19. We kunnen iedereen in zoverre gerust stellen: ons hele programma is opgezet zodat het past binnen de geldende maatregelen. Blijf thuis wanneer je klachten hebt. Kijk voor alle praktische maatregelen hier.