Ontdek je innerlijker dier Een AcroYoga workshop Dierendrukte

vrijdag 5 jul 2019 | 10:00 - 11:00 Project Wildeman Space
Paardebloemstraat
Arnhem
route

Maak de leeuw in je los! In de workshop ‘Dierendrukte’ ontdek je je favoriete innerlijke dier, leer je samenwerken, naar elkaar te luisteren en elkaar te vertrouwen.

Onder begeleiding van Evelijn en Tara speel je met verschillende dieren poses en bewegingen door middel van Yoga en AcroYoga. Hierdoor wordt creativiteit, speelsheid en zelfexpressie gestimuleerd van zowel de volwassene, als van het kind. Op fysiek niveau gaan we op zoek naar balans en je spierballen!

We zien jullie graag tijdens deze verbindende workshop vol apenstreken en plezier. Deze workshop is voor volwassenen (denk aan ouders, ooms en tantes, oudere broers en zussen etc.) en kinderen van 6 tot 12 jaar.

Kosten deelname: 5 euro voor volwassene en kind samen en 2 euro per extra kind. Contant te betalen voor aanvang van de workshop.

Over Evelijn

Evelijn werd verliefd op AcroYoga, nadat ze eerst verliefd werd op AcroYogi Bart Bendie. Hij gaf toen al AcroYoga les en hij nodigde haar uit om samen workshops in yogastudio’s en op festivals te geven. Evelijn werd zo enthousiast dat ze van assistent uitgroeide tot docent. Ook dit jaar komt ze graag weer naar het Ruimtekoersfestival, om deze om te toveren tot een speeltuin voor volwassenen en voor ouder en kind.

Volg Evelijn op Facebook.

Over Tara

Yoga is Tara’s leven en Tara’s leven is yoga. Als kind deed ze al kunstjes samen met haar nicht. Ze stonden ondersteboven, maakten bruggetjes en haar opa, een hindoe pandit, zei dan dat ze yoga deden. Tara was bijna 40 toen ze voor het eerst aan yoga ging doen. Ze deed in 2015 mee aan de Dutch yoga asana competition. Twee jaar later volgde ik een intensieve Ashtanga yoga teacher training in India. Nu beoefen ik 6 dagen per week 90 minuten Ashtanga Vinyasa yoga en geef ik traditioneel Mysore Style les in deze prachtige  en krachtige yoga serie.

Volg Tara op Facebook en Instagram.

Kom je het programma bezoeken? Je kan ook op Ruimtekoers een hapje komen eten in A Place To Eat. Reserveer met deze link.

Dit is een onderdeel van het Open Call programma op Ruimtekoers georganiseerd door cultuurcentrum Rozet.