Dansen dansen met Yallah! Yallah!

woensdag 3 jul 2019 | 20:00 - 22:30 A Place To Eat
Paardebloemstraat
Arnhem
route

Met dank aan poppodium Willemeen, duik je deze avond samen met Yallah! Yallah! zo het Midden-Oosten in. Geen sprookjes en buikdanseressen – in de 1.002e nacht wordt er gedanst op  moderne en traditionele Arabische grooves. Toegang is gratis.

Verwacht Marokkaanse hiphop, reggaeton uit Egypte en Israël, speeddabke uit Libanon, trap uit Syrië, Palestijnse hiphop en natuurlijk talloze andere vibes uit het Midden-Oosten en beyond. Diggers DJ Tommi (Wiebel, Balkan Beatz) en Slowpoke (De Tropen) laten je alle hoeken van de dansvloer zien, maar vooral die aan de oostkant.

Op 4 , 5 en 6 juli hebben we elke avond een uniek muziekprogramma voor je in petto in onze A Place To Eat. Vooraf kun je hier genieten van de lievelingsgerechten van mensen uit de wijk. We eten samen aan lange tafels dus knoop gerust een praatje aan met je tafelgenoten! Een tafeltje reserveren? Dat kan hier.

Geïnteresseerd in de andere avonden? Op donderdag 4 juli kun je dansen met JOHNFROST op soepele rapflows en op zaterdag 6 juli gaat de voorstelling Magnetisme van mot. in première. Deze avonden zijn ook gratis toegankelijk.

Meld je hier aan voor het dansen met Yallah! Yallah! Facebookevenement.