Dansen dansen met JOHNFROST

dinsdag 2 jul 2019 | 20:30 - 21:30 A Place To Eat
Paardebloemstraat
Arnhem
route

Kom dansendansen met Arnhemse trots JOHNFROST! Strakke beats, melodieuze grooves, soepele rapflows en pakkende zang zijn de sleutelwoorden om deze band te omschrijven. Stilstaan wordt moeilijk! Toegang is gratis.

Voor JOHNFROST is dit een échte thuiswedstrijd; een aantal bandleden zijn namelijk opgegroeid in Arnhem-Zuid. De passie waarmee de band speelt, zorgt bij elk optreden voor good vibes. Van soulvolle hiphop met blues en funk tot zelfs een beetje rock en jazz. Met een mix van jong begaafd en oldskool-cats – percussionist Ista en gitarist Raf zijn zelfs vader en zoon – is JOHNFROST hét bewijs dat liefde voor muziek van alle generaties is.

Op 4 , 5 en 6 juli hebben we elke avond een uniek muziekprogramma voor je in petto in A Place To Eat. Vooraf kun je hier genieten van de lievelingsgerechten van mensen uit de wijk. We eten samen aan lange tafels dus knoop gerust een praatje aan met je tafelgenoten! Een tafeltje reserveren? Dat kan hier.

Geïnteresseerd in de andere avonden? Op vrijdag 5 juli kun je dansen met Yallah! Yallah! op Arabische grooves en op zaterdag 6 juli gaat de voorstelling Magnetisme van mot. in première. Deze avonden zijn ook gratis toegankelijk.

Meld je hier aan voor het Dansendansen met JOHN FROST Facebookevenement.