Drive in Cinema x #Zuiderstroom Bohemian Rhapsody (uitverkocht)

donderdag 3 sep 2020 | 20:00 - 23:00 Winkelcentrum de Drieslag
Drieslag
Arnhem
route

Tijdens deze eerste filmavond op Ruimtekoers Festival presenteert #Zuiderstroom hun lievelingsfilm: Bohemian Rhapsody. Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury.

Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band.

Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt.

Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Première #Zuiderstroom videoclip

Voorafgaand gaat de videoclip van stadsmakersprogramma #Zuiderstroom in première! In deze videoclip nemen 25 artiesten je mee op reis door Arnhem-Zuid. Volg de geluiden van de Zuiderstroom en laat je verrassen door een energieke combinatie van klarinetten, beats, brass en rap.

Drive in Cinema x Ruimtekoers

Op donderdagavond 3, vrijdagavond 4 en zaterdagavond 5 september organiseren we de Drive In Cinema Zuid op de parkeerplaats aan het Werenfriedplein. Iedere avond vertonen we vanaf 20.00 uur een film die je met de auto kunt bezoeken. Het geluid van de film zenden we uit via FM, zorg dus voor een autoradio. De frequentie maken we op de avond zelf bekend via het scherm. Ticket: 15 euro per auto. 

Heb je een auto hoger dan 1,70 meter? Meld je dan op de avond zelf even bij een productielid of vrijwilliger, deze auto’s worden later geplaatst. We bieden zichtgarantie voor de voorste stoelen, op de achterbank is dit niet gegarandeerd (mag wel natuurlijk!).

Heb je geen auto? Dan hebben wij een beperkt aantal stoeltickets beschikbaar per avond. Mail naar doejemee@ruimtekoers.nl met het onderwerp ‘Stoel Drive in Cinema Zuid | Bohemian Rhapsody’ en vraag naar deze tickets. Dan kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden.