AcroYoga workshop Beestenbende

vrijdag 5 jul 2019 | 12:00 - 13:30 Project Wildeman Space
Paardebloemstraat
Arnhem
route

In deze introductieworkshop tot AcroYoga maak je kennis met alle basiselementen die AcroYoga biedt: PartnerYoga, Thaise massage en acrobatische elementen.

Onder begeleiding van Evelijn en Tara leer je de eerste voorwaarts gerichte poses, en hoe je ze veilig kan doen. Deze workshop is anderhalf uur samen heerlijk spelen en ontdekken waar je fysieke en mentale grenzen liggen en hoe je die zachtjes kan oprekken. Je traint ongemerkt je (lach)spieren en zal vol positieve energie de workshop verlaten. Je bent van harte welkom.

Deze workshop is voor volwassenen met geen of weinig AcroYoga ervaring. Mocht je de trotse bezitter zijn van een eigen yogamat, deze is meer dan welkom. Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met Evelijn, via 06-14419465. Deelname kost 3 euro per persoon. Graag contant te betalen voor de aanvang van de workshop.

Over Evelijn

Evelijn werd verliefd op AcroYoga, nadat ze eerst verliefd werd op AcroYogi Bart Bendie. Hij gaf toen al AcroYoga les en hij nodigde haar uit om samen workshops in yogastudio’s en op festivals te geven. Evelijn werd zo enthousiast dat ze van assistent uitgroeide tot docent. Ook dit jaar komt ze graag weer naar het Ruimtekoersfestival, om deze om te toveren tot een speeltuin voor volwassenen en voor ouder en kind.

Volg Evelijn op Facebook.

Over Tara

Yoga is Tara’s leven en Tara’s leven is yoga. Als kind deed ze al kunstjes samen met haar nicht. Ze stonden ondersteboven, maakten bruggetjes en haar opa, een hindoe pandit, zei dan dat ze yoga deden. Tara was bijna 40 toen ze voor het eerst aan yoga ging doen. Ze deed in 2015 mee aan de Dutch yoga asana competition. Twee jaar later volgde ik een intensieve Ashtanga yoga teacher training in India. Nu beoefen ik 6 dagen per week 90 minuten Ashtanga Vinyasa yoga en geef ik traditioneel Mysore Style les in deze prachtige ¬†en krachtige yoga serie.

Volg Tara op Facebook en Instagram.

Kom je het programma bezoeken? Je kan ook op Ruimtekoers een hapje komen eten in A Place To Eat. Reserveer met deze link.

Dit is een onderdeel van het Open Call programma op Ruimtekoers georganiseerd door cultuurcentrum Rozet.