Eet de lievelingsgerechten uit Malburgen Welkom bij restaurant A Place To Eat

donderdag 3 sep 2020 t/m 6 sep 2020 | 17:00 - 20:00 De Ideeënbus
Drieslag
Arnhem
route

Hoe smaken de lievelingsgerechten van je stad? Ervaar het in A Place To Eat

Dit jaar is samen eten moeilijker dan anders, en daarom bedacht Ruimtekoers in samenwerking met chef-kok Allon Cheng van Stichting Vitanos een ander concept. Onder begeleiding van Allon Cheng bereiden wijkbewoners hun lievelingsgerechten die kunnen worden afgehaald. Zo kan je toch thuis genieten van echte Arnhemse cuisine!

Kook je verhaal

Eten is traditie én een middel om herinneringen en persoonlijke verhalen met elkaar te delen. Tijdens Ruimtekoers presenteren wijkbewoners zich via persoonlijke recepten. Met deze gerechten vieren we de diversiteit en kleurrijkheid van onze stad.

Proef de verhalen uit Malburgen

A Place to Eat wordt gerund door chefkok en sociaalondernemer Allon Cheng van stichting Vitanos. Onder zijn leiding koken wijkbewoners elke dag een ander lievelingsgerecht. Achter ieder lievelingsgerecht schuilt een verhaal. Zo proef je op Ruimtekoers verhalen uit verschillende culturen uit Malburgen. En niet alleen de recepten komen uit Arnhem-Zuid, ook de ingrediënten komen hoofdzakelijk uit dit stadsdeel en zijn zoveel mogelijk biologisch geproduceerd.  

De afhaalmaaltijden (alle maaltijden zijn vegetarisch)

Donderdag 3 september: Turkse keuken van kok Ayfer. Lees hier het verhaal en recept van Ayfer.
Vrijdag 4 september: Indiase keuken van kok Marja. Lees hier het verhaal en recept van Marja.
Zaterdag 5 september: Indonesische keuken van kok Marcel. Lees hier het verhaal en recept van Marcel.
Zondag 6 september: Syrische keuken van kok Anwar. Lees hier het verhaal en recept van Anwar.

Kok Farhad was de kok op 15 en 21 augustus tijdens de workshop ‘Ik kook mijn verhaal’. Lees zijn verhaal en recept hier. 

  • Elke dag kan je vanaf 17:00 – 20:00 uur een afhaalmaaltijd ophalen via een tijdslot. De kosten hiervan zijn 7,50 euro.
  • Heb je een bewonersbrief of wijkkrant ontvangen? Dan ontvang je een burenkorting van 2,50 met de kortingscode die is vermeld.
  • Vooraf online bestellen is verplicht, dit kan vanaf 12 augustus via www.ruimtekoers.nl/tickets.