Eet de lievelingsgerechten uit Malburgen Welkom bij restaurant A Place To Eat

maandag 1 jul 2019 t/m 5 jul 2019 | A Place To Eat
Pinksterbloemstraat
Arnhem
route

Hoe smaken de lievelingsgerechten van je stad? Ervaar het in A Place To Eat

Midden, centraal op ons festivalhoofdkwartier vind je het restaurant A Place To Eat. Prachtig aangekleed als binnentuin geniet je hier van de lievelingsgerechten van mensen uit de wijk. We eten samen aan lange tafels dus knoop gerust een praatje aan met je tafelgenoten!

Kook je verhaal

Eten is traditie én een middel om herinneringen en persoonlijke verhalen met elkaar te delen. Tijdens Ruimtekoers presenteren wijkbewoners zich via persoonlijke recepten. Met de gerechten die we in het restaurant serveren vieren we de diversiteit en kleurrijkheid van onze stad.

Proef de verhalen uit Malburgen

A Place to Eat wordt gerund door chefkok en sociaalondernemer Allon Cheng van stichting Vitanos. Onder zijn leiding koken wijkbewoners elke dag een ander lievelingsgerecht. Achter ieder lievelingsgerecht schuilt een verhaal. Zo proef je op Ruimtekoers verhalen uit verschillende culturen uit Malburgen. En niet alleen de recepten komen uit Arnhem-Zuid, ook de ingrediënten komen hoofdzakelijk uit dit stadsdeel en zijn zoveel mogelijk biologisch geproduceerd.  Wil je een verhaal met ons delen? Mail naar: verhaal@vitanos.nl

Het verhalenmenu

  • Vanaf 12:00 uur lunch met wisselende gerechten van soep, salades en broodjes vanaf 3,00 euro.
  • Vanaf 17:00 uur diner met verschillende verhalen. Drie verhalen voor 12,00 euro is een goed gevulde maaltijd. En je krijgt het toetje als gratis toegift.
  • Heb je een bewonersbrief ontvangen? Dan ontvang je een volledig diner voor twee met de burenkorting.

Ja! Ik wil reserveren!

Vult het formulier hieronder in en we nemen contact met je op. Kleine tip, je kan ook een vriendenarrangement afnemen, daarmee steun je Ruimtekoers en Allon in hun sociale missie.

Geen 18, geen alchohol.