Voorstelling Alles wat je raakt

zaterdag 6 jul 2019 t/m 15 sep 2019 | 15:30 - 16:30 A Place To Eat
Paardebloemstraat
Arnhem
route

Wat als je leven instort? Als je plots werkloos wordt en je je leven helemaal opnieuw moet opbouwen?  In de voorstelling Alles wat je raakt laten zeven echte Arnhemmers, met een beetje humor, zien wat zij dan zouden voelen en doen op zo’n moment.

Of je nu jong of oud bent, of het nu groot of klein is, er is van alles wat ons raakt en wat echt belangrijk is als de rest van je leven instort. In deze voorstelling wil Theatergroep OverMalbruggen laten zien wat ons in het leven raakt, verwonderd, soms verdriet of pijn geeft en op andere momenten weer laat lachen en vreugde en ontmoetingen schenkt. Met een dosis humor nemen zij je mee in de levens van enkele Arnhemmers en  laten ze zien wat zij te vertellen hebben.

Tickets voor deze voorstelling zijn 6 euro en 3 euro met Gelrepas.

Over Theatergroep OverMalbruggen

Ongeveer twee jaar geleden kwam Freija Poll in Malburgen wonen. Hier zag zij dat veel mensen zich terug in hun eigen huis of eigen groep trekken, ze kennen hun buren niet of zijn zelfs bang voor mensen met een andere achtergrond. Zij wil deze kloof tussen mensen overbruggen en mensen elkaar laten ontmoeten en begrijpen door middel van theater. Hierom heeft zij samen met twee goede vrienden; acteur Arash Jabbarie en dramatherapeute in opleiding, Inez de Groot, een theatergroep opgezet. Vanuit haar achtergrond in de Culturele Antropologie en Musicologie wil zij samen met hen via theater, dans en muziek de mens achter een ogenschijnlijk eng masker laten zien.

Kom je het programma bezoeken? Je kan ook op Ruimtekoers een hapje komen eten in A Place To Eat. Reserveer met deze link.

Dit is een onderdeel van het Open Call programma op Ruimtekoers georganiseerd door cultuurcentrum Rozet.