Meedoen Aan Tafel!

donderdag 4 jul 2019 | 13:00 - 13:30 Het Speelveld
Paardebloemstraat
Arnhem
route

Passanten worden aan tafel uitgenodigd een fantasieverhaal te bedenken wat zich afspeelt op een bekende plek in Arnhem. Dit verhaal wordt door schrijver Lilian Regtvoort, een muzikant en een beeldend kunstenaar omgezet in een beeldverhaal met sfeermuziek.

OSCAR is een reizend schrijverscaf√© sinds April 2016. Een podium voor en door schrijvers met als doel een inspirerend multidisciplinair literair klimaat te scheppen in galeries, cafe’s,stadsparken en andere culturele broedplaatsen in Arnhem en Omstreken.

Het reizend podium biedt aan de hand van een thema plek voor korte verhalen,proza, poezie spoken word, columns, songteksten, beeldverhalen en teksten onder muzikale klanken.

De schrijvers van Oscar zijn afkomstig uit Arnhem en Omstreken en wisselen hun verhalen regelmatig uit op het reizend podium. Waaruit weer mooie projecten of boekenuitgiftes ontstaan. Er wordt altijd samengewerkt met kunstenaars en musici tijdens de schrijversoptredens.

Oscar heeft sinds september 2019 in samenwerking met boekhandel HijmanOngerijmd het Arnhems SchrijfAtelier opgezet. Hier wordt geschreven en uitgewisseld . Ook worden hier schrijfworkshops gegeven door schrijvers uit het hele land of docenten van Creative Writing Artez.

Meer info over OSCAR en de events zijn te lezen https://www.facebook.com/schrijverscafeoscar/
en de website www.schrijverscafeoscar.nl

Kom je het programma bezoeken? Je kan ook op Ruimtekoers een hapje komen eten in A Place To Eat. Reserveer met deze link.

Dit is een onderdeel van het Open Call programma op Ruimtekoers georganiseerd door cultuurcentrum Rozet.