Jaaa! Lekker ontdekken want… Het programma is bekend!

Het Ruimtekoers programma is online! Het zit nu al bommetjevol en dit is nog steeds niet alles. Houd deze website in de gaten want binnenkort maken we ook nog het kinderprogramma, de Open Call activiteiten en nog een aantal verrassingen bekend! Check het programma hier.

Het festival is gratis toegankelijk!

Hadden we al gezegd dat Ruimtekoers gratis toegankelijk is? Voor aantal voorstellingen heb je een kaartje nodig. De kaartverkoop voor het festival start op 27 mei. Kom je een programma bezoeken tijdens het festival? Dan kan je een hapje komen eten in ons restaurant A Place To Eat. Reserveren kan met deze link. En wil je alvast een voorproefje? We zijn op 10 juni aanwezig op het Olympuspark in Arnhem-Zuid met De Grote Was-Dit-Maar-Een-…Show en onze parter Sportbedrijf Arnhem

Open Call: jouw activiteit op Ruimtekoers

Tijdens Ruimtekoers nodigt cultuurcentrum Rozet jou uit om zelf een programmaonderdeel te organiseren op het festival. Wil je een workshop geven, optreden met je band, een tafeltenniswedstrijd organiseren, of heb je iets te vieren? Doe dan mee met de Open Call en kijk op www.ruimtekoers.nl/doejemee hoe jij je kunt inschrijven. Aanmelden kan tot en met 2 juni.

Help jij mee om van Ruimtekoers een succes te maken?

Meld je hier aan als vrijwilliger of mail naar vrijwilligers@ruimtekoers.nl. Ruimtekoers biedt vrienden de mogelijkheid om een arrangement af te nemen. Een arrangement bestaat uit een heerlijk diner en kaarten voor een theater- muziek of themavoorstelling naar keuze. Klik hier voor meer informatie.

Wil je niks missen? Meld je hier aan voor het Facebookevenement.