Praktische informatie

Hier lees je de algemene informatie rondom deze vijfde editie van het Ruimtekoers Festival. Heb je een vraag en kan je het antwoord niet vinden op onze website? Dan helpen we je graag verder via info@ruimtekoers.nl 

Over Ruimtekoers

Ruimtekoers Festival vindt plaats in Arnhem van 3 t/m 6 september 2020. Vier dagen lang met een prachtige programmering aan muziek, theater, kunst,, workshops en talks. Mocht je als pers aanwezig willen zijn: Welkom! Laten we samen geschiedenis schrijven.

Openingstijden

Donderdag 3 september  10.00 – 00.00 uur
Vrijdag 4 september 10.00 – 00.00 uur
Zaterdag 5 september 10.00 – 00.00 uur 
Zondag 6 september 10.00 – 22.00 uur

De keuken van het pop-up restaurant A Place To Eat is geopend tot 20.00 uur. Bestel je afhaalmaaltijd online en haal het op via een tijdslot. De bar is open tot sluitingstijd.

Toegankelijkheid

Het festival is gratis toegankelijk. Voor sommige programma’s dien je wel een kaartje te kopen. Bekijk het overzicht op de programmapagina. Je kunt alleen betalen met de pin. Om de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen is betalen met contant geld niet mogelijk. 

Het festival is te vinden op de Drieslag in Arnhem. Heb je aanvullende vragen of wensen met betrekking tot toegankelijkheid? Lees dan eventjes hier verder.

Locatie en bereikbaarheid

Ruimtekoers vindt dit jaar plaats op Winkelcentrum De Drieslag. Natuurlijk kom je met de fiets of met het OV. De fiets kun je kwijt bij het festival. Plan hier je OV route, als je van plan bent met het OV te komen. Kom je toch met de auto, dan parkeer je op de parkeerplaats bij Salvatorplein, dit zit naast het festivalterrein.

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond van het gehele festivalterrein.

De kleine lettertjes

Ons motto is natuurlijk Het kan wel! Maar hee, sommige dingen kunnen ├ęcht niet. Zoals:

  • Binnen roken in de programmalocaties. Dat kan wel buiten. Gooi wel je peuk even in de afvalbak, zo houden we samen het terrein schoon.
  • Alcoholische drankjes drinken wanneer je jonger bent dan 18.
  • Je eigen eten of drinken meenemen. We hebben veel lekkers voor een kleine prijs!
  • Je afval laten slingeren, daar hebben we voldoende afvalbakken voor.

En oh ja, nog even dit:

  • Op verzoek van Ruimtekoers personeel, security of andere bevoegden dient een ID-bewijs getoond te kunnen worden waardoor je leeftijd kan worden vastgesteld.
  • De volgende producten mag je niet meenemen: harddrugs, etenswaren, (alcoholische) dranken (m.u.v. water in plastic flessen van max. 0,5l), wapens, scharen of andere scherpe objecten, glaswerk.
  • Kinderen onder de 12 jaar moeten worden begeleid door iemand van 18 jaar of ouder.
  • Wij zijn bij machte iemand die zich niet volgens de regels gedraagt te verwijderen van het festivalterrein.
  • Ben je aanwezig op het festivalterrein, dan stem je in met het vastleggen van jou op beeld en geluidsdragers en de openbaarmaking hiervan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Check voor de volledigheid nog even onze huisregels.

nieuwsbrief

meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens