Tadaaaa! Lekker dansendansen Dit is het Ruimtekoers muziekprogramma

Kom dansen bij Yallah! Yallah! en JOHNFROST en geniet van een spannende muzikale performance van artistiek collectief mot. Op 4, 5 en 6 juli hebben we elke avond een uniek muziekprogramma voor je in petto in onze A Place To Eat. Deze avonden zijn gratis toegankelijk.

Hou ons in de gaten, want volgende week donderdag maken we het gehele programma bekend, check hier al wel een sneakpeak!

JOHNFROST | 4 juli | 21:30 – 22:30

De passie waarmee JOHNFROST speelt, zorgt bij elk optreden voor good vibes. Stilstaan wordt moeilijk, want de band speelt soulvolle hiphop met blues en funk en zelfs een beetje jazz. Met een mix van jong begaafd en oldskool-cats – percussionist Ista en gitarist Raf zijn zelfs vader en zoon – is JOHNFROST hét bewijs dat liefde voor muziek van alle generaties is.

Meld je hier aan voor het Facebookevenement

Yallah! Yallah! | 5 juli | 21:00 – 23:30

Met dank aan poppodium Willemeen, duik je samen met Yallah! Yallah! zo het Midden-Oosten in. Geen sprookjes en buikdanseressen – in de 1.002e nacht wordt er gedanst op  moderne en traditionele Arabische grooves. Verwacht Marokkaanse hiphop, reggaeton uit Egypte en Israël, speeddabke uit Libanon, trap uit Syrië, Palestijnse hiphop en natuurlijk talloze andere vibes uit het Midden-Oosten en beyond. Diggers DJ Tommi (Wiebel, Balkan Beatz) en Slowpoke (De Tropen) laten je alle hoeken van de dansvloer zien, maar vooral die aan de oostkant.

Meld je hier aan voor het Facebookevenement

mot. | 6 juli | 20:00 – 23:30

mot. is een Arnhems interdisciplinair kunstcollectief dat een mix van muziek, spoken word, dans en visuele effecten brengt. Deze avond gaat hun nieuwe voorstelling Magnetisme in première: een unieke en muzikale performance waarin je wordt meegenomen in een magnetisch spel van afstoten en aantrekken. Met Arnhem-Zuid als decor.

Meld je hier aan voor het Facebookevenement