Vrienden gezocht! Help Ruimtekoers met haar maatschappelijke missie!

Word vriend van Ruimtekoers

Word jij vrienden met Ruimtekoers? Dat is win-win deal! Want jij verzekert jezelf en je vrienden, collega’s en/of familie van een onvergetelijk begin van de zomervakantie. Én je ondersteund Ruimtekoers Festival in haar maatschappelijke missie.

Ruimtekoers toont kansen!

Kunst- en cultuurfestival Ruimtekoers ontdekt samen nieuwe ideeën, dromen en richtingen voor de stad van morgen. De missie is om het samenleven in de stad voor iedereen beter, mooier en leuker te maken. Dat doet Ruimtekoers door het initiëren van ontmoetingen tussen allerlei verschillende groepen in de samenleving. En daarbij kunnen we jouw hulp gebruiken!

Samen eten en drinken in A Place To Eat

Wat is nou dé manier om ontmoetingen te realiseren? Juist! Samen eten! In het restaurant van Ruimtekoers, A Place to Eat, zwaait chefkok en sociaal ondernemer Allon Cheng de scepter. Onder zijn leiding bereiden wijkbewoners hier hun lievelingsgerechten. Eten doen we samen, aan lange tafels. Je bent van harte welkom om aan te schuiven en een praatje aan te knopen met je tafelgenoten.

Giften en donaties

Stichting Halfvol, de organisator van Ruimtekoers Festival wordt een culturele ANBI. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra belastingaftrek. Lees hier meer over de ANBI gegevens van Stichting Halfvol of bekijk dit kekke filmpje. Wil je ons helpen onze plannen mogelijk te maken? Of heb je een idee voor een interessante samenwerking? Neem contact op!