Dankjullie wel voor de positieve energie! De Ruimtekoers Kick-off was een succes

Op woensdag 12 februari was het zover; de kick-off van Ruimtekoers Festival in Sama Sama! Professionals, wijkbewoners, kunstenaars, oud-vrijwilligers en andere geïnteresseerden kwamen samen om te luisteren naar de plannen en hun eigen ideeën voor het festival te delen. Zo maken wij samen het festival!

Tim Lenders van collectief Mensen Zeggen Dingen beet het spits af met een spoken-word performance. ‘Ik ben een stille muzikant, maar ik hoef niet in de krant.’ Het publiek reageerde enthousiast.

Artistiek leider, Yosser Dekker, vertelde daarna over zijn wilde dromen en plannen voor het festival dit jaar. Wat we allemaal gaan doen? Van een kleedjesmarkt, lievelingsgerechten koken en zonnestof maken tot een echte Malburgse avond. Last but not least, gaf Cassandra Onck van nieuwe muziekcollectief Geluid van Zuid ons een voorproefje van wat we kunnen verwachten van haar project samen met Mauro Casarini #Zuiderstroom. Een prachtig en zelfgeschreven lied over het leven en geloof. En daarmee hadden we een primeurtje te pakken!

Zeg het voort! Ben jij ook enthousiast geworden en wil jijzelf of weet jij mensen die mee willen met dit spannende avontuur? Schrijf je of jullie dan in voor een of meerdere programma’s. Heb je nog vragen of wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Mail dan naar doejemee@ruimtekoers.nl.  Of wil je liever achter de schermen mee helpen aan Ruimtekoers Festival? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Wil je niks missen? Like onze Facebookpagina en meld je aan voor het event.

Foto’s door Michel Lammerse.