Gegarandeerd een plekje… De kaartverkoop is gestart!

Voor een aantal voorstellingen en talks zijn er vanaf nu kaartjes te koop. Het festivalterrein is gratis toegankelijk en op het terrein zijn er ook nog tickets verkrijgbaar bij de kassa. Wil je eerst nog even een blik werken op het programma? Dat kan hier!

De volgende programma onderdelen hebben een kaartverkoop:

Nachtvlucht door Project Wildeman

Een ochtend- en avondritueel als groet aan de zon die haar energie aan de aarde komt brengen. Op 6 en 7 juli vraagt Project Wildeman opnieuw aandacht voor de grootsheid en aantrekkingskracht van de zon met het theatraal vormgegeven concert Nachtvlucht.

Koop je kaartje hier!

Opening met Bas Heijne

Op 3 juli wordt Ruimtekoers geopend door filosoof en programmamaker Bas Heijne. Bas Heijne opende ook het festival in 2016 met het thema ‘de utopie van de stad’. Zijn we, drie jaar later, in staat om écht groter te denken zoals Bas Heijne en Rutger Bregman ons toen vertelden? Hoe kunnen we een gelukkig mens zijn in een stad die maar blijft veranderen?

Dit programma is onderdeel van de serie gemaakt door CASA: Waar zit je hotspot?!

Koop je kaartje hier!

Vergezichten door Mensen Zeggen Dingen

Mensen Zeggen Dingen presenteert het project VERGEZICHTEN. Vier Arnhemse artiesten, allen met een andere achtergrond, trekken in de weken voor Ruimtekoers de wijk Malburgen in om verhalen, dagdromen en angsten te vangen in een narratief. Met: Anne Bosveld, Lavalu, Anwar Manla Sadoon ,Tim Lenders en met presentatie van: Lev Avitan.

Koop je kaartje hier!

Theater van Jonge Makers

De studenten van de muziektheater opleiding van ArtEZ presenteren dit jaar drie verschillende voorstellingen op Ruimtekoers. Met Your Possible Unperceived Existence (of 1943) wordt je meegenomen in de wereld waar men (on)bewust hun ogen sluit. Is het dan ook een beetje minder gebeurd? Omnia Pro Familia is een voorstelling waarin familietradities worden doorbroken. In de voorstelling DEALEN ontvluchten eenzame jongeren de realiteit door het uitgaansleven in te duiken.

Kan je niet kiezen? Wij ook niet! Koop daarom een combiticket voor 7,50 EUR.

Geluid van Zuid

In de audioinstallatie het Geluid van Zuid zoeken Mauro Casarini en Cassandra Onck naar de verhalen van de Arnhemmers die dagelijks over de Nijmeegseweg heen reizen. Waar komen ze vandaan, waar gaan ze naartoe en op welke manier zijn de verschillende verhalen met elkaar verbonden?

Koop je kaartje hier!

Open Call is gesloten

Bedankt voor jullie enthousiaste en creatieve ideeën! Je hoort uiterlijk vrijdag 7 juni of we jouw activiteit een plaats kunnen geven.

Kom je een programma bezoeken tijdens het festival?

Dan kan je een hapje komen eten in ons restaurant A Place To Eat. Reserveren kan met deze link. En wil je alvast een voorproefje? We zijn op 10 juni aanwezig op het Olympuspark in Arnhem-Zuid met De Grote Was-Dit-Maar-Een-…Show en onze parter Sportbedrijf Arnhem

Help jij mee om van Ruimtekoers een succes te maken?

Meld je hier aan als vrijwilliger of mail naar vrijwilligers@ruimtekoers.nl. Ruimtekoers biedt vrienden de mogelijkheid om een arrangement af te nemen. Een arrangement bestaat uit een heerlijk diner en kaarten voor een theater- muziek of themavoorstelling naar keuze. Klik hier voor meer informatie.

Wil je niks missen? Meld je hier aan voor het Facebookevenement.