Vriendenarrangementen

Arrangementen voor je bedrijf

Vier de zomervakantie met je collega’s of relaties voor 49,95 euro per persoon. Wil je als bedrijf iets organiseren op Ruimtekoers? Dan vragen we je een startbijdrage van 250,00 euro. Dan is jouw bedrijf ook zichtbaar op onze social media kanalen én op het festival.
Het arrangement bestaat uit een goed verzorgd diner bij het popup-restaurant A Place To Eat met drankjes naar keuze én een voorstelling naar keuze. Ruimtekoers stuurt een factuur naar je bedrijf.

Arrangementen voor je vrienden en familie

Vier de zomervakantie met je vrienden en familie voor 44,95 euro per persoon! Het arrangement bestaat uit een goed verzorgd diner bij het popup-restaurant A Place To Eat met drankjes naar keuze én een voorstelling naar keuze.

Giften en donaties

Stichting Halfvol, de organisator van Ruimtekoers Festival wordt een culturele ANBI. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra belastingaftrek. Lees hier meer over de ANBI gegevens van Stichting Halfvol of bekijk dit kekke filmpje. Wil je ons helpen onze plannen mogelijk te maken? Of heb je een idee voor een interessante samenwerking? Neem dan contact op!

nieuwsbrief

meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens