Vrienden worden

Help Ruimtekoers met haar maatschappelijke missie en wordt vriend van het festival

Word jij vrienden met Ruimtekoers? Dat is win-win deal! Want jij verzekert jezelf en je vrienden, collega’s en/of familie van een superleuk festival. Én je ondersteunt Ruimtekoers Festival in haar maatschappelijke missie.

Vanaf 99,95 euro per jaar

Je bent al vriend van Ruimtekoers vanaf 99,95 euro per persoon per jaar. Als vriend heb je dan recht op het vriendenarrangement tijdens Ruimtekoers Festival en bestaat uit een goed verzorgd diner bij het festival-restaurant A Place To Eat én een voorstelling naar keuze voor twee personen.

Wil je vriend worden? Mail dan naar info@ruimtekoers.nl. Of Doneer hier!

Doneren

Ruimtekoers komt tot stand dankzij subsidies, bijdragen van sponsors en fondsen én door de gewaardeerde steun van jou, ons publiek. Jouw bijdrage is van groot belang om Ruimtekoers Festival 2020 mogelijk te maken.
  • iDEAL
  • Creditcard


Giften en donaties

Stichting Halfvol, de organisator van Ruimtekoers Festival is een culturele ANBI. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra belastingaftrek. Zo is vriend worden van Ruimtekoers nog eens extra voordelig! Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst. Stichting Halfvol onderschrijft de Cultural Governance Code.

Doelstelling stichting Halfvol

Het op een toegankelijke manier onder de aandacht brengen van maatschappelijke thema’s bij een breed publiek door het ontwikkelen van concepten, het organiseren van evenementen, het aangaan van projecten en het verrichten van diverse activiteiten; de kernwoorden voor alle activiteiten die de stichting verricht zijn kunst, cultuur, crossovers, innovatie, ondernemerschap, het maken van concrete verbindingen en “concreet doen”. Voorzitter is Guus van Kleef, penningmeester is Raymond de Haas en secretaris is Jacco Vogelaar. Het bestuur ontvangt geen vergoeding of vacatiegelden. De directie ontvangt een beloning getoetst aan de CAO Theater & Dans. Het personeel ontvangt een beloning getoetst aan de richtlijnen in de CAO Theater & Dans.

Gegevens

Stichting Halfvol
RSIN:   854191082Postadres Stichting Halfvol:
Bovenbeekstraat 21, 6811 CV Arnhem
Contact via: info@halfvol.nl

nieuwsbrief

meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens