Vrienden worden

Help Ruimtekoers met haar maatschappelijke missie!

Word jij vrienden met Ruimtekoers? Dat is win-win deal! Want jij verzekert jezelf en je vrienden, collega’s en/of familie van een onvergetelijk begin van de zomervakantie. Én je ondersteunt Ruimtekoers Festival in haar maatschappelijke missie.

De Onkruideniers openen Werkplaats de Paardenbloem op Ruimtekoers 2019

Arrangementen voor je bedrijf

Het arrangement bestaat uit een goed verzorgd diner bij het popup-restaurant A Place To Eat met drankjes naar keuze én een voorstelling naar keuze. Ruimtekoers stuurt een factuur naar je bedrijf. Vier zo de zomervakantie met je collega’s of relaties voor 49,95 euro per persoon. Wil je als bedrijf iets organiseren op Ruimtekoers? We vragen je een startbijdrage van 250,00 euro. Jouw bedrijf is dan ook zichtbaar op onze social media kanalen.

Arrangementen voor je vrienden

Het arrangement bestaat uit een goed verzorgd diner bij het popup-restaurant A Place To Eat met drankjes naar keuze én een voorstelling naar keuze. Vier de zomervakantie met je vrienden en familie voor 44,95 euro per persoon!

Ruimtekoers toont kansen!

Kunst- en cultuurfestival Ruimtekoers ontdekt samen met kunstenaars, bewoners, ontwerpers, ondernemers en wetenschappers nieuwe ideeën, dromen en richtingen voor de stad van morgen. Ruimtekoers is niet alleen een cultuurfestival, het is een maatschappelijk experiment. Het uitgangspunt is om het samenleven in de stad voor iedereen beter, mooier en leuker te maken. Dat doet Ruimtekoers door het initiëren van ontmoetingen tussen allerlei verschillende groepen in de samenleving. En daarbij kunnen we jouw hulp gebruiken!

Line up van het programma Vergezichten door Mensen Zeggen Dingen

Samen eten en drinken in A Place To Eat

Wat is nou dé manier om ontmoetingen te realiseren? Juist! Samen eten! In het restaurant van Ruimtekoers, A Place to Eat, zwaait chefkok en sociaal ondernemer Allon Cheng de scepter. Onder zijn leiding bereiden wijkbewoners hier hun lievelingsgerechten. Eten doen we samen, aan lange tafels. Je bent van harte welkom om aan te schuiven en een praatje aan te knopen met je tafelgenoten.

A Place To Eat bij Ruimtekoers Festival 2017

Giften en donaties

Stichting Halfvol, de organisator van Ruimtekoers Festival wordt een culturele ANBI. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra belastingaftrek. Lees hier meer over de ANBI gegevens van Stichting Halfvol of bekijk dit kekke filmpje. Wil je ons helpen onze plannen mogelijk te maken? Of heb je een idee voor een interessante samenwerking? Neem contact op!

nieuwsbrief

meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens