Vrienden worden

Help Ruimtekoers met haar maatschappelijke missie!

Een win-win deal! Want jij verzekert jezelf en je vrienden, collega’s en/of familie van een onvergetelijk begin van de zomervakantie. Én je ondersteund Ruimtekoers Festival in haar maatschappelijke missie.

Word vriend van Ruimtekoers!

Ruimtekoers toont kansen!

Kunst- en cultuurfestival Ruimtekoers ontdekt samen met kunstenaars, bewoners, ontwerpers, ondernemers en wetenschappers nieuwe ideeën, dromen en richtingen voor de stad van morgen. Zo is Ruimtekoers niet alleen een cultuurfestival, maar ook een maatschappelijk experiment. Met als uitgangspunt om het samenleven in de stad voor iedereen beter, mooier en leuker te maken. Dat doet Ruimtekoers door het initiëren van ontmoetingen tussen allerlei verschillende groepen in de samenleving. En daarbij kunnen we jouw hulp gebruiken!

Samen eten en drinken in A Place To Eat

Wat is nou dé manier om ontmoetingen te realiseren? Juist! Samen eten! In het restaurant van Ruimtekoers, A Place to Eat, zwaait chefkok en sociaal ondernemer Allon Cheng de scepter. Onder zijn leiding bereiden wijkbewoners hier hun lievelingsgerechten. Eten doen we samen, aan lange tafels. Je bent van harte welkom om aan te schuiven en een praatje aan te knopen met je tafelgenoten.

A Place To Eat bij Ruimtekoers Festival 2017

Vrienden worden?

Ruimtekoers biedt vrienden de mogelijkheid om een arrangement af te nemen. Een arrangement bestaat uit een heerlijk diner en kaarten voor een theater- muziek of themavoorstelling naar keuze. Lees hier meer over de arrangementen voor bedrijven en personen

nieuwsbrief

meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens