Contact

Openingtijden Festival:

Ruimtekoers Festival is gratis toegankelijk en open op:

Woensdag 3 juli: 20.00 – 23.30 uur
Donderdag 4 juli  12.00 – 00.00 uur
Vrijdag 5 juli 12.00 – 00.00 uur
Zaterdag 6 juli 10.00 – 00.00 uur
Zondag 7 juli 11.00 – 00.00 uur

Hoe kom ik bij Ruimtekoers Festival?

Het festival is te vinden aan de Paardebloemstraat in Arnhem. Natuurlijk kom je met de fiets of met het OV. De fiets kun je kwijt bij het festival. Plan hier je fietsroute. Buslijn 4 stopt op drie minuten wandelen van het festivalterrein. Plan hier je OV route. Kom je toch met de auto, dan parkeer je op de parkeerplaats bij de Rijnhal, op ongeveer vijf minuten lopen van het festival.

Toegankelijkheid

Het festival is gratis toegankelijk. Voor sommige programma’s dien je wel een kaartje te kopen. Bekijk het overzicht op de programmapagina. Je kunt alleen betalen met de pin. Om de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen is betalen met contant geld niet mogelijk. Het festival is te vinden aan de Paardebloemstraat in Arnhem. Heb je aanvullende vragen of wensen met betrekking tot toegankelijkheid? Lees dan eventjes hier verder.

Heb je vragen, stuur ons een bericht!

Heb je vragen over het festival of wil je wat met ons delen? Heb je een idee voor een programma of wil je graag wat publiceren? Leuk! Neem dan contact met ons op! Mail naar info@ruimtekoers.nl Heb je van ons een bewonersbrief gekregen? Kijk dan eerst eventjes hier. Wil je reserveren? Kijk dan op de desbetreffende programmapagina of er een invulformulier staat. Zo niet, mail dan naar info@ruimtekoers.nl

Bezoekadres kantoor (niet het festival):
Akkerwindestraat 71
6832 CV Arnhem

Ruimtekoers Festival is een initiatief van:
Stichting Halfvol.
e-mail: info@halfvol.nl

nieuwsbrief

meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens