Contactgegevens

Meedoen met workshops?

Meedoen met workshops? Meld je aan via doejemee@ruimtekoers.nl en vermeld helder welke workshops, je naam en je contactgegevens. Tot snel!

Ruimtekoers en Stichting Halfvol

Ruimtekoers is zowel een onderneming als een stichting. De stichting is onafhankelijk met een volledig vrijwillig bestuur en faciliteert de projecten die Ruimtekoers initieert met inwoners, programmamakers, kunstenaars en ontwerpers. Door het werven van fondsen, het adviseren van makers en inwoners en het voeren van projectcoördinatie. Ook deelt de stichting haar relevante inzichten die voortkomen uit onderzoek naar deze projecten met publiek toegankelijke essays, publicaties en bijeenkomsten.

Team Ruimtekoers

Het bestuur van Stichting Halfvol bestaat uit voorzitter is Guus van Kleef, penningmeester Raymond de Haas en secretaris Jacco Vogelaar. De directie bestaat uit Yosser Dekker. Het team bestaat uit Marloes Verhoeven, Robin Atema, Sarah Doorduin, Jorine Roelofs, Roos Ticheler en Nick Vermeer.

Contact met Ruimtekoers

Stichting Halfvol en Ruimtekoers bezoek je op de Akkerwindestraat 1-512 in Arnhem. Via info@ruimtekoers.nl of +31 6 49947864 bereik je ons. Ruimtekoers is een initiatief van Stichting Halfvol. Via info@halfvol.nl of www.halfvol.nl kom je met Stichting Halfvol in contact. Heb je vragen over ons of wil je wat met ons delen? Heb je een idee voor een programma of wil je graag wat publiceren? Leuk! Neem dan contact met ons op! Mail naar info@ruimtekoers.nl.

Heb je vragen, stuur ons een bericht!

Heb je vragen over het festival of wil je wat met ons delen? Heb je een idee voor een programma of wil je graag wat publiceren? Leuk! Neem dan contact met ons op! Mail naar info@ruimtekoers.nl.

nieuwsbrief

meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
We gaan vertrouwelijk om met je gegevens