Proef de Drieslag: Sunshower Picknick met Sanger

Heb jij ook zin in de zomer? Kom naar de Sunshower Picknick op 7 augustus op De Drieslag

Alle Malburgers zijn door de winkeliers van de Drieslag (en met name door Sanger van Restaurant Mesompotamië) van harte uitgenodigd voor een zomerse picknick het Winkelcentrum. De winkeliers hebben speciaal voor de Sunshower Picknick zomerse lekkernijen voor je klaar staan. Zo ontdek en proef je de Drieslag & vier je samen met je buren de zomer!

Sanger bbq

Sanger: “Mijn eerste humus at ik in Bagdad, zo heb ik het nergens meer geproefd!”

“Tzatziki en Humus, dát gaan wij maken voor de picknick van 7 augustus”, legt Sanger uit. “We geven er onze eigen draai aan natuurlijk. We maken alles vers. Onze Tzatziki bestaat uit zelfgemaakte yoghurt, knoflook, dille en komkommer. Je kunt het als dipje eten, als lunch, bij salade, maar ook lekker bij een hoofdgerecht. Ook onze Humus is zelfgemaakt. Ieder land in het Midden-Oosten heeft een eigen variant. Wij gaan voor de Koerdische manier van bereiden, met komijn en knoflook”.

“Ik weet nog heel goed dat ik zelf voor het eerst Humus at, dat was in Bagdad. Zo heb ik het nooit meer ergens geproefd. Volgens mij zit het geheim ‘m in de manier waarop ze de kikkererwten uitkoken. Of het typisch zomers is om te eten? Dat niet. Typisch zomers heeft voor mij niet zozeer met eten te maken, maar veel meer met vrijheid, blijheid. Lekker doen waar je zin in hebt! Dat is toch heerlijk?”

Hoe werkt de Sunshower Picknick?

Op het winkelcentrum worden zitjes gemaakt zodat iedereen plek heeft. Naast het gezellig samen eten en drinken is er ook muziek, dans en workshops voor kinderen. De picknick kost slechts 2,50 euro per persoon en er is plek voor 100 buren. Reserveren is niet verplicht, wel slim. Ook op locatie is de mogelijkheid om kaartjes te kopen.