Ga op reis door Arnhem-Zuid met deze audiotour

Vier verhalen. Vier personen. Vier perspectieven op Arnhem-Zuid. Volg de audiotour La Derivé door de wijken. Deze audiotour is een levendig luisterspel gebonden aan verschillende locaties in Arnhem-Zuid. Door muziek, verhaal, stem, locatie en verbeelding zal de tour een beleving teweeg brengen waarmee je wellicht heel anders gaat kijken naar Arnhem-zuid of naar de mensen om je heen. Want iedereen heeft een verhaal, maar niet iedereen heeft nog de juiste oren…

1. Dit is Gregor.

Ga naar deze locatie. Midden in de wijk Vredenburg. Download het audiobestand of stream deze vanaf de website. En ga zitten of liggen, links van de glijbaan in het gras. Op het heuveltje.

2. Dit is Jan.

Ga naar deze locatie. Naast het Gelredome. Download het audiobestand of stream deze vanaf de website. En ga staan in de berm zodat het Gelredome zichtbaar is. Maar blijf op de weg. In de buurt van de rood-witte wegwijzer.

3. Dit is Ahmed.

Ga naar deze locatie. Het is aan de rand van Schuytgraaf Noord. Download het audiobestand of stream deze vanaf de website. En loop naar Perron 1. Ga daar zitten op het meest noordelijke bankje.

4. Dit is Storm.

Ga naar deze locatie. Het is aan de rand van Schuytgraaf Noord. Download het audiobestand of stream deze vanaf de website. En ga op een boomstuk zitten die aan weerskanten van het pad liggen. En kijk naar het westen.

Over de audiotour

De verhalen zijn verbonden aan vier verschillende locaties verspreid over Arnhem-zuid. Je kunt zelf op eigen gelegenheid deze locaties afgaan en daar ter plekke één van de verhalen luisteren. Maar je kunt ook mee met de fietstour samen met Jimmy:

 • Zaterdag 18 november
  20:00 uur
  00:00 uur
 • Zondag 19 november
  11:00 uur
 • Zaterdag 25 november
  15:00 uur

Voor de fietstour neem je zelf een fiets mee. Deelname is gratis!