Proef de Drieslag: Sunshower Picknick met David

Heb jij ook zin in de zomer? Kom naar de Sunshower Picknick op 7 augustus op De Drieslag

Alle Malburgers zijn door de winkeliers van de Drieslag (en met name door David van Toko Indrajaja) van harte uitgenodigd voor een zomerse picknick op het Winkelcentrum. De winkeliers hebben speciaal voor de Sunshower Picknick zomerse lekkernijen voor je klaar staan. Zo ontdek en proef je de Drieslag & vier je samen met je buren de zomer!

David in toko

David: “Fris en kleurig, dat vinden de meeste mensen lekker in de zomer”

“Ik koos voor een specifiek product dat past bij mijn winkel: het zijn bakjes pudding met kokosachtige blokjes erin en ik serveer er nog losse bakjes met fruit bij. Dat is niet te ingewikkeld, de meeste mensen vinden het lekker, het is fris en kleurig.”

Hij loopt naar een tafel waar allerlei producten liggen uitgestald en pakt een paar puddinkjes. “Kijk, deze bedoel ik”, zegt hij, terwijl hij de bakjes laat zien, vol met de toetjes in roze en andere zachte kleuren. “De Sunshowerpicknick vind ik een goed idee, fijn ook. Elk initiatief is wat mij betreft welkom voor het winkelcentrum! Ik hoop op mooi weer die dag, natuurlijk. Wat de zomer voor mij betekent? Meestal werk ik de hele zomer door, alleen af en toe ben ik een dag weg. En dat is prima wat mij betreft.”

Hoe werkt de Sunshower Picknick?

Op het winkelcentrum worden zitjes gemaakt zodat iedereen plek heeft. Naast het gezellig samen eten en drinken is er ook muziek, dans en workshops voor kinderen. De picknick kost slechts 2,50 euro per persoon en er is plek voor 100 buren. Reserveren is niet verplicht, wel slim. Ook op locatie is de mogelijkheid om kaartjes te kopen.