Proef de Drieslag: Sunshower Picknick met Frits

Heb jij ook zin in de zomer? Kom naar de Sunshower Picknick op 7 augustus op De Drieslag

Alle Malburgers zijn door de winkeliers van de Drieslag (en met name door Groenteman Frits) van harte uitgenodigd voor een zomerse picknick het Winkelcentrum. De winkeliers hebben speciaal voor de Sunshower Picknick zomerse lekkernijen voor je klaar staan. Zo ontdek en proef je de Drieslag & vier je samen met je buren de zomer!

Frits

Frits: “Ik verkoop altijd producten van het seizoen, wat ik 7 augustus aanbiedt, ligt aan het weer. Lekker is het sowieso!”

“Ik zorg voor iets zomers en gezonds, net wat er rond die dag voorhanden is. Iedereen krijgt een heerlijk bakje met fruit; aardbeien, watermeloen of kersen. Of misschien wel een beetje frisse salade. Ik verkoop altijd producten van het seizoen. Wat ik op het moment van de picknick in huis heb, ligt bijvoorbeeld aan het weer”.

“Tot op heden is het prima kersenweer. Maar mijn vader was fruitteler en ik weet als geen ander dat een fikse hagelbui de mooiste oogst in een dag kan ruïneren. Dus mijn bijdrage blijft nog een beetje een verrassing, maar dat het een lekker hapje wordt, staat vast.” Op de vraag wat de zomer voor Frits betekent, zegt hij: “Heerlijk fruit natuurlijk. Maar ook mooi weer, daardoor zijn mensen blij en gaan ze er graag op uit. (lachend) En niet te vergeten: de dames gaan vaak mooi gekleed.”

Hoe werkt de Sunshower Picknick?

Op het winkelcentrum worden zitjes gemaakt zodat iedereen plek heeft. Naast het gezellig samen eten en drinken is er ook muziek, dans en workshops voor kinderen. De picknick kost slechts 2,50 euro per persoon en er is plek voor 100 buren. Reserveren is niet verplicht, wel slim. Ook op locatie is de mogelijkheid om kaartjes te kopen.