Doe je met ons mee?Meld je nu aan en voor alle programma’s

Van 29 mei tot en met 1 juni is Ruimtekoers Festival weer terug in Arnhem-Zuid. Het gratis toegankelijke kunst- en cultuurfestival waar je geniet van heerlijk eten, drinken, theater, muziek, workshops en nog veel meer. En wat nog leuker is: je kunt ook zelf meedoen! Er gaan, vanaf februari, al een aantal creatieve en superleuke workshops van start in Arnhem-Zuid. Doe je mee?

We vinden het te gek wanneer je mee wilt doen! Zie hieronder hoe je je kunt aanmelden:

  • Ben je muzikaal en wil je meejammer in een glazen studio op Winkelcentrum de Drieslag? Meld je dan aan voor #Zuiderstroom met het Geluid van Zuid en Powerplug NL. Doe mee en volg dit programma
  • Ben jij een echt keukenwonder? Help dan mee met het maken van de gerechten in het festivalrestaurant A Place To Eat met chef-kok Allon van Stichting Vitanos. Meld je hier aan!
  • Wil je zelf optreden op het festival? Misschien wel met je band, een theaterstuk, met je goocheltruc, of iets anders performatief? Meld je hier aan! Wij hebben plek voor je én een training in samenwerking met Rozet en Huis van Puck.
  • Of wil je iets organiseren waarvan jij vind dat het belangrijk is. Je verjaardag, een bruiloft, of een eigen workshop. Dat kan ook! Laat het ons weten en meld je hier aan
  • Op Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni, organiseren we samen een kleedjesmarkt. Doe je mee? Meld je dan hier aan voor een kleedje!
  • Het festival openen we met eem “Malburgse avond” op vrijdag 29 mei. Vind jij het leuk om te helpen organiseren? Doe dan mee en meld je hier aan!

Ga mee op avontuur!

Wil jij met ons op avontuur en lijkt het je leuk om aan een of meerdere programma’s mee te doen? Vul dan het inschrijfformulier in. Heb je nog vragen of wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Mail dan naar doejemee@ruimtekoers.nl.  Wil je niks missen? Like onze Facebookpagina en meld je aan voor het event.