Companen organiseert… De fotowedstrijd ‘Thuis in mijn wijk’

Companen organiseert tijdens Ruimtekoers Festival een foto-expositie rondom het thema ‘Thuis in mijn wijk’. Deze expositie is het gehele festival te bezoeken. Woon jij in Malburgen? Dan roept Companen jou op om foto’s te maken van plekken in de wijk die voor jou een bepaalde betekenis hebben.

Deze foto’s kunnen fijne momenten uit het verleden zijn, of van dagelijkse activiteiten in de buurt, maar bijvoorbeeld ook foto’s van plekken waar je graag naar toe gaat of van een plek waar je trots op bent.

Praktische info

Alle foto’s kunnen worden ingezonden per e-mail naar ruimtekoers@companen.nl, onder vermelding van naam, maar anoniem mag ook! Een korte toelichting op de foto wordt ook gewaardeerd. Companen maakt dan vervolgens een selectie van de leukste foto’s en print deze uit met vermelding van naam en de eventuele toelichting. Deze foto’s worden opgenomen in de expositie in het veldlab op de festivallocatie.

Programma: sessies en tours

Companen organiseert vier programma’s van 3 tot en met 5 juli in het tijdelijke veldlab op het festivalterrein.

Op 3 juli: De wijkbewoners aan zet!

Op 4 juli: Placemaking, hoe werkt dat eigenlijk?

Op 5 juli: Functies in de openbare ruimte. Met een aansluitende presentatie en afsluiting van de reeks en borrel.

Companen adviesbureau

Companen is een adviesbureau voor Wonen en Leefomgeving uit Arnhem. En is als kennispartner en hoofdsponsor betrokken bij Ruimtekoers Festival. In 2017 was Companen eveneens betrokken. Toen deden zij onderzoek naar de toekomst van de bloemkoolwijk.

Kom je een programma bezoeken tijdens het festival?

Dan kan je een hapje komen eten in ons restaurant A Place To Eat. Reserveren kan met deze link.

Wil je niks missen? Meld je hier aan voor het Facebookevenement.