Proef de Drieslag: Sunshower Picknick met Sehbas

Heb jij ook zin in de zomer? Kom naar de Sunshower Picknick op 7 augustus op De Drieslag

Alle Malburgers zijn door de winkeliers van de Drieslag (en met name door Sebhas van Bakkerij de Drieslag) van harte uitgenodigd voor een zomerse picknick het Winkelcentrum. De winkeliers hebben speciaal voor de Sunshower Picknick zomerse lekkernijen voor je klaar staan. Zo ontdek en proef je de Drieslag & vier je samen met je buren de zomer!

mannen winkel

Sehbas: “Wij maken alles vers en speciaal, maar ik verklap niet wát er dan zo speciaal is!”

In zijn T-shirt met de opdruk ‘Beleef de Drieslag’ en ‘Ik lach, want ik shop op de Drieslag’ staat Sehbas vandaag met zijn vrouw in de winkel. “Voor de picknick? Dit is een bakkerij, dan maak ik brood, natuurlijk!” Hij lacht en terwijl hij tussendoor klanten helpt, vertelt hij: “Wat uit deze winkel komt, is altijd speciaal. Maar ik verklap niet wát dan zo speciaal is. We maken het in ieder geval zelf vers klaar en ik zorg voor wat verschillende soorten brood. Ik vind het altijd leuk als er iets gebeurt hier in het winkelcentrum. Dus ook de picknick juich ik toe!”

“Na de coronatijd is het voor veel ondernemers nog steeds een lastige periode. Wat extra aanloop en gezelligheid is dan zeker welkom, snap je? In de zomer ga ik normaal gesproken op vakantie. Maar dit jaar dus niet. Dan nog vind ik de zomer… gezond. Iedereen is meestal vrolijk, dat maakt het toch weer leuk!”

Hoe werkt de Sunshower Picknick?

Op het winkelcentrum worden zitjes gemaakt zodat iedereen plek heeft. Naast het gezellig samen eten en drinken is er ook muziek, dans en workshops voor kinderen. De picknick kost slechts 2,50 euro per persoon en er is plek voor 100 buren. Reserveren is niet verplicht, wel slim. Ook op locatie is de mogelijkheid om kaartjes te kopen.